|
|
- nüfus müdürlüğüne başvurulup, değiştirilmesi için dilekçe verilen ilginç soyadları. bunlar arasında ''şebek, maymun, otuzbir, kıç , yumurtalık'' gibi soyadları var.
- "muameleci"
- kendi soyadımdır efenim, yazmıyorum,yazamam. erken evlenme sebebidir benim için, o derece.
(ya moor, 26.06.2006 16:15 ~ 22.11.2006 10:22)
- bir zamanlarki istanbul deniz otobusleri müdürünün soyadı ''yosmaoğlu'' idi. değiştirmeyi mi düşünmüştür heralde.
- bir doktorun soyadı; "koptagel"...bu soyadını alırken geçen diyaloğu hakikaten merak ediyorum...
- bir tanıdığımın komşusunun soyadı; 'vuruşkanlar'.. sanırım listede en başta gelir..
- işimiz resmi evrakla olduğundan,e.s'na gönderilecek reçeteleri hazırlarken dikkatimi çeken bir soyad o an yıkılmama neden oldu.adamın soyadı altınya..ak.evet çift r ile.tekrar tekrar okudum yanlışlıkmı var acaba diye yok.meğer adam azerbaycan asıllıymış sonradan öğrendim,azeri dilinde silah anlamına geldiğini.belki kendi gurur bile duyuyordur soyadıyla ama değiştirmesi mutlak olan bir soyad.
- dayımın bi asker arkadaşının adı -soyadı:hüsamettin kesekağıdı, geçenlerde de ben gördüm 'sordageç' ti ..
- (bkz: kortik)
çocuğun adı da sıtar 'dı. "uzaylılar mı skti olm seni?" yaklaşımına dürüstçe "evet" diyebilecek tek insandır sanırım.
- (bkz: özcan baskonuş)
- (bkz: şaşkın)
- (bkz: http://72.14.221.104/...)
(sahra, 22.11.2006 17:25)
- (bkz: çürük,top)
- top. 18 yaşına geldiğinde mahkemeye başvurup değiştirince babası evden kovulan arkadaşımın eski soyadıdır kendisi. artık ışık oldu.
|