belki ilginizi çeker
  1. · emre aydın ın pisa kulesini düzeltmesi
  2. · ayrıldıktan sonra söylenen imalı şarkılar
  3. · yalnızlığım
  4. · emre aydın
  5. · dayan yalnızlığım
  6. · ağlatan şarkılar
  7. · afili yalnızlık
  8. · yalnızlık şarkıları
  9. · otobüste cam kenarına oturmak
  10. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  2. · aşk ı memnu
  3. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  4. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  5. · okan bayülgen
  6. · colin kazım richards
  7. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  8. · junio
  9. · cengiz

dayan yalnızlığım  

sayfa  / 2
  1. durduk yere ağzıma takılan emre aydın şarkısı. sözler klasik emre aydın sözleri; melankoli, yalnızlık, hafif vazgeçmişlik ve bunların üzerine serpiştirilmiş çaresizlik. galiba bundan dolayı ağzıma takılıyor şarkı.

(bkz: çok yalnızım be sözlük)
    (bkz: sözlük bana çocukluğumu ver)
    (nigra, 10.03.2007 04:04 ~ 04:04)
  2. ''sen de baksan görürsün
    bakmaya yüzün var mı? ''
    sözleri ile herşeyi açıklayan emre aydın şarkısı.

sonundaki hidden track en az şarkının kendisi kadar güzel ve dinlenesidir.
    (rednext, 31.03.2007 19:04 ~ 19:06)
  3. emre aydın'nın hiç kuraya girmeden hep kısa çöpü çekmişsin diyerek gerçekten hüzünlendiren, güzel şarkısı.
    (bakarsinbirigelirelimdekielmayiyer, 16.05.2007 16:59)
  4. emre aydın'ın en güzel şarkısı 'uzun yola gitmeden iki koltuk ayırttım senin kisi cam kenarı sormana lüzum var mı' sözleri alıp götürmüştür durduk yere.
    (des, 27.06.2007 17:39)
  5. mutlu muyduk ki sade nefes aldık
    bıktım artık uzatma
    yaslan bana ağla ,
    kal yanımda böyle
    sonbahar yelinde
    soysuzlar içinde
    kalma yalnızlığım
    bak yenildik işte
    zamanı yerinde
    kalkarız belkide dayan yalnızlığım sözlerle yalnızlığa nasıl dayanılacağını emre aydın yorumu ile açıklık getirmiştir.
    (equilibriumm, 09.07.2007 01:45)
  6. sözlerinin tamamı şu şekildedir;

karma karışık yar hüzün
    üstüm başım hep uzun kollu
    benden iyi bilirsin anlatmama luzum var mı...

gözlerim senden sonra hep parçalı bulutlu
    sen de baksan görürsün
    bakmaya yüzün var mı ...

mutlumuyduk ki sadece nefes aldık
    bıktım artık uzatma yaslan bana ağla...
    kal yanımda böyle
    sonbahar gelince
    soysuzlar içinde kalma yalnızlığım
    bak yenildik işte
    zamanı gelince kalkarız belkide
    dayan yalnızlığım...

uzun yola gitmeden iki koltuk ayırttım
    seninkisi cam kenarı sormana gerek var mı ...
    farkı yok ki geçmişten
    ilk kez görmüş değilsin
    hiç kurraya girmeden hep kısa çöpü çekmişsin

mutlumuyduk ki sadece nefes aldık
    bıktım artık uzatma yaslan bana ağla
    kal yanımda böyle
    sonbahar gelince
    soysuzlar içinde kalma yalnızlığım
    bak yenildik işte
    zamanı gelince kalkarız belkide

dayan yalnızlığım
    (mor kedi, 12.07.2007 10:31)
  7. emre aydının sözleri en güzel şarkısı.
    (i see mal people, 19.01.2008 21:00)
  8. yalnızlığın ızdırabını hatırlatan keşkelere sürükleyen bir şarkıdır.

mutlumuyduk ki?sade nefes aldık,

bak yenildik işte,zamanı gelince...
    (hidrolaz, 05.07.2008 03:24)
  9. emre aydın hakkındaki önyargılarımı alıp götüren onun modern emrah olmadığını gösteren şarkı
    (ziyaa, 05.07.2008 11:04)
  10. emre aydın'ın mutlaka kliplendirmesi gereken şarkı. bu şarkının kliplendirilmesiyle birlikte afilli yalnızlık albümü bütünlüğünü tamamlamış olacaktır. emre aydın kliplendirmezse ben kliplendiririm kendimi de emre aydın'ı da tüm türkiye'ye rezil ederim.
    (macajoynovic, 10.07.2008 01:25)
  11. hiç kurraya girmeden hep kısa çöpü çekenlerin, bakmaya yüzü olmayan insanların yüzlerine bir kez bakmak için ömür feda edenlerin, yaşamayı mutluluk sayanların, yenilgilerden sonra düşüp düşüp kalkmalara alışanların şarkısı. can alıcışarkı.
    (küflü prenses, 10.07.2008 01:37)
  12. "mutlu muyduk ki?sade nefes aldık..."sözleriyle bir çoğumuzun hayatına dokunuyor, yapamadıklarına, yaşayamadıklarına, hayattan alamadıklarına ve sade nefes aldık diyor özgürce sade nefes alabildik!
    (koyumavi, 10.07.2008 01:42 ~ 16:10)
  13. afili yalnızlık albümünün albümü bitiren şarkısı

dinledikten sonra bi şişe birayla yaktın ulan beni diye bağırılması muhtemeldir
    (calaea, 10.07.2008 14:28)
  14. emre aydın'a ait şarkılar arasında söz-müzik uyumu en güzel olanıdır. müzikal açıdan bakıldığında şarkıda eksik birşeyler bulmak çok zordur. rock ağzında yuvarlayarak söylediği sözler de şarkıya karizma katmaktadır. "kal yanımda boyle" deyişi ve de "sormana gerek var mı" deyişindeki kırılgan ses tonlarından anlamak mümkündür şarkıyı yaşadığını. son dönem yetişen en iyi müzisyenlerden ve şarkı üreticilerinden olan emre aydın, "mutlumuyduk ki sade nefes aldık" derken, yakaladığımız mutluluklara şükrederiz adeta !
    (isparoz, 15.07.2008 13:11)
  15. emre aydın ın albümde "en içime sinen parça" olarak nitelendirdiği bir afili yalnızlık şarkısıdır.

ayrıca, ilk kez geldiğiniz yabancı ve karanlık bir şehirde, hayatınızda ilk defa tek başınıza kalmış ve kimsesiz hissetmiş, üstünüze düşen o ağırlıkla metronun merdivenlerinden inerken kulaklığınızdan yükselen bu şarkı, hele hele de sonbahardaysanız, "soysuzlar içinde kalma yalnızlığım..." dizesiyle acıtacaktır, yalnızlık bu kadar somut, ve geride bıraktığınız, özleminiz, içinizi acıtacak kadar soysuz olduğunda...
    (always alone, 15.07.2008 20:56)
  16. ha geçti ha geçicek derken,seni senden alan durumun sözlere yansıması
    (tavernaci, 23.08.2008 04:30)
  17. bu sabaha karşı rüyamda emre aydın'ın o güzel sesinin en naif en tatlı tonunda dinlediğim gerçekten hissedilerek yazıldığını bu sabaha karşı kanaat getirdiğim inanılmaz ötesi şarkı. gözlerimi açmaya çalıştım açamadım bir türlü. o rüyayı görmeye devam ettim. mezun olduğum okuldan bir çocuğu gördüm sonra bir akrabam aradı telefondan. halimi hatrımı soruyorlardı. hepsi yapaydı, hiçbiri tatmin etmedi. gene rüyamda sözlüğü açtım bu şarkıyla ilgili en güzel en buruk yorumları okudum. garip bir şekilde huzur verdi bana. hidden track'ini dinleyemedim şarkının. korktum çünkü hemen başka bir şarkıya geçtim. sonra başa alıp dinlemeye çalıştım, dinleyemedim. kalkıp bunları sözlüğe yazmalıyım dedim, yazdım. öyle işte.
    (macajoynovic, 29.08.2008 07:01 ~ 07:16)
  18. an itibariyle klibi yayınlanan alışılmış kliplerin dışında bir kliple karşımıza çıkan muhteşem bir emreaydın şarkısı
    (calaea, 31.10.2008 20:41)
  19. yalnızlığın fiziksel değil zihinsel olduğunu ortaya koyan başarılı bir çalışmadır. dinlediğin barda yüz kişi vardır ama sen yalnızsındır. masanda onbeş sevdiğin arkadaşın vardır ama sen yalnızsındır.evde dinlerken yan odada, annen, baban, evarkadaşın vardır ama sen yalnızsındır.dinledikçe daha da yalnızlaşır insan.
    (fular, 08.11.2008 21:24 ~ 21:26)
  20. bu kadar güzel bir şarkıya nasıl olur da bu kadar siktiri boktan bir klip çekilir anlamam. gerçekten bana versinler , döktüreyim ben o sözlere , o müziğe ya. gerçekten yazık olmuş.
    (hplovecraft, 14.11.2008 10:49)
  21. klip o zamanlar yeni yeni yayınlanıyordu sanırım, adını şu anda vermeyeceğim bir kanaldaki vj şarkının anonsunu hiç unutamayacağım bir şekilde yaptı. kendisi alkollü müydü bilmiyorum veya klibi hiç izlemeden de el altından; "al sen bunları bunları söyle" diyen birinin kurbanı da olabilir, zira emre aydın'ın anormal bir fan kitlesi olduğu gibi anti-emre grupların da olduğunu biliyorum. anons aşağı yukarı şöyle;" evet şimdi emre aydın'ın dayan yalnızlığım adındaki şarkısına çektiği klibi ekranlarınıza getiriyoruz. aslında biz bu kliple emre aydın'ın bize ne anlatmak istediği üzerinde uzun bir süre kafa patlattık ve sonuç olarak anladığımız şey; emre aydın bir sirkte çalışan gösterici, sirk her ne kadar çok eğlenceli, kalabalık bir yer olsa da emre mesleğini sevmeyerek yapan biri olarak çıkıyor karşımıza klibimizde.."
    (lastrose, 26.12.2008 22:59)
  22. bugün sürekli dinleyesim gelen, bi türlü film izlettirmeyen karamsar hoş parça. bir de bu parçada emre aydın'ın sesi teoman'a yakınsamıştır.
    (damned, 05.02.2009 00:54)
  23. emre aydın hakkındaki düşüncelerimi değiştiren şarkı. bütün şarkılarını birbirine benzetirdim, tekdüze gelirdi. hissetmeden böyle bir şarkının yazılması mümkün değil. sözler çok kaliteli. parça yorumlanırken de o duygular abartısız bir şekilde hissettirilmiş. emre aydın'ın en güzel parçası olmuş ağzına sağlık.
    (marge and homer, 09.02.2009 04:38)
  24. her dinlediğimde ayrı bir tat alırım. ayrı bir bölümünü seçer, oradan etkilenirim.

"mutlu muyduk ki?
    sade nefes aldık
    bıktım artık uzatma
    yaslan bana ağla"

dokunan şarkı vesselam. sebepsiz yere hüzünlendiren. hüzünlenmeden de yazılması imkansız olsa gerek.

keşke herkes hüzünlediğinde böyle şeyler yaratabilse, ne diyim.
    (kopush, 19.02.2009 01:32 ~ 01:35)
  25. güben ergen'in 'ben geldim' diyerek yatıştırdığı olgu.
    (kurban, 19.02.2009 01:34)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil