scooby doo da bi tane sarı saçlı eleman vardı.anten, grup lideri ayağına yatıyordu paso bide güzel hatunu yanına alıyordu.'hey ben fırfırla burdan gideceğim, shaggy, sen scooby ve dırdırı(gözlüklü tipsiz) al şurdan git...' derdi ayar olurdum, kıl olurdum, sesimi çıkaramazdım...
asla ve asla jerry e kanı ısınmayan "ne itlik yapıyon la o deliğinden, keserim burnunu" parolasını benimsemiş derneğimiz olarak, itüsözlüğe; bize "jerry'i kınama" imkanı verdiğinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz.
sivilceleri yeni yeni kıvama gelmiş bıyıkları hafiften terlemiş yeni yetme batmanin robinilaftan sözden anlamayan tavırları ve çizgi film seyircisine yaman zor anlar yaşatması insanda kötek atma dürtüsü oluşturmaya hayli hayli yetmiştir.
marvel karakterlerinden ne olduğu anlaşılmayan bir nedenden gerçek kimliğini gizleyenleri. oysa yine marvellardan x-mene bak delikanlı gibi "evet la yaratığım! mutantım ne var la! gurur duyuyom bunla!" diyebiliyor da spiderman "yok yakınlarıma zarar gelir bıdı bıdı" diyor gizliyor. hadi onu geçtim süpermane noluyor? süpersin oğlum sen; kalıbının hakkını ver hakkını!
evet evet şirinler. hem ne şirini ya , neresi şirin lan bunların.. mavi mavi hoplaksal , zıplaksal , iğrenç yaratıklar ; kodumun cüceleri. hele o şirine denen şıllık yok mu.. sırf bu gıcık varlığı bulup dövmek için ormana gittiğimi bilirim. inşallah birgün köyünüzü sel basar pis şirinler.
hele hele... bir beverly hills gördü ki bu gençlik, yonja kavramı zannımca buradan türemiştir. siyah saçlı, fettan, zeki, zekası anlaşılmadığı için kötü olarak lanse edilen güzelin hastası olmakla birlikte *, palmiyeli şort giyip, bilim adamı arkadaşının icatlarını sömüren o sarışın lavuk yok muydu, onunla birlikte soğudum sörf sporundan, havuz kenarında şemsiyeli kokteyl yudumlamaktan...
çocukları embesil yerine koyan müthiş dörtlüdür.ewet tinky winky, dipsi, lala ve po dan bahsediyorum.yıllar boyunca birbirlerinin ardı sıra ordan oraya gitti bu dallamalar.izledikleri salak salak filmleri "bi daha bi daha" diye yırtınarak tekrarladılar.o genç yaştaki masum yavrucaklarımızın beynini yıkadılar resmen.şimdi bu yaratıkları kızılcık sopası ile kovalanın vaktidir.
sevimli görünen içten pazarlıklı şerefsizlerin hepsi bu gruba girer. jerry ya jerry! bu sektörün çıbanbaşlarından biri o. tomcuk oturuyo orada efendi gibi en fazla yer seni, ama sen napıyorsun ihaleye nifak sokuyorsun, şike yapıyorsun. sonra noluyor, ezilen tom, üçüncü dünya ülkelerinin simgesi gene tom. tweety denen yaratık da böyledir, sevmem hiç. bir de bilgiç şirin'e gözlüklerini yedirmek çok istedim nasip olmadı.