görseller
dawson s creekdawson s creek
dawson s creekdawson s creek
belki ilginizi çeker
  1. · jensen ackles
  2. · dawsan s creek
  3. · kavak yelleri
  4. · michelle williams
  5. · i dont want to wait
  6. · pacey
  7. · jen
  8. · murat prosçiler
  9. · arkadaşın eski sevgilisiyle çıkmak
  10. · jen lindley
gündem
  1. · erkekte ses tonu
  2. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  3. · aşk
  4. · onur öymen
  5. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  6. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  7. · ugg düşmanı ezik kızlar
  8. · hayal kurmak
  9. · mehmet okur

dawson s creek  

sayfa  / 2
  1. capeside ın yüzkarası yavşak bir çocuğun göl kenarında o kız benim bu kız senin diyerekten grup seks partilerine katılmasını anlatan,kimin kiminle çıktığı belli olmayan
    liselilerin dizisi.
    (chladoceran, 29.04.2004 12:59)
  2. erkeklerin hep yakışıklı kızlarınsa hep güzel olduğu dizi.. kız arkadaşımın izleyip biz ruh ikiziyiz diye gezmesine sebep yapım aynı zamanda.. tamam kardeşim biryere kadar doğru ama.. ayrıca bu dizide sırf yeni oyuncu parası ödemesinler diye, herkez birbiriyle çıktıya o bitirdi beni..
    (jokerthepolly, 29.04.2004 13:44)
  3. southpark'ın bir bölümünde kahramanlardan biri dawson's creek in jingle ini soyluyordu piyano başında. görülmeye değerdi.
    (the weakest link, 29.04.2004 13:50)
  4. dawson's creek joey potter karakteri bi ton güzelliğine rağmen bu kadar uyuz olmasa bi nebze olsun çekilesiydi. en azından lise dönemleri. üniversiteye gittikten sonra herkes ayrı bi sapıttı, cnbc-e de haklı bi kararla yayından kaldırdı diziyi. temposu anormal düşük olan "kimin eli kimin çükünde" dizisi, halen hafta içi her gün tbs'de yayınlanmakta, ve genç dimağlar işte böyle böyle zehirlenmektedir(!).... yine de michelle williams jen lindley karakteriyle seyredilebilir. bi de büyükannesi güzel turta yapıyomuş diolar, yemedim, bilemem..
    (the weakest link, 29.04.2004 13:59)
  5. 2003'te dizi nihayetine ulaştı. cnbc-e de son bölümüne kadar yayınlamıştır.
    (spyder, 29.04.2004 14:08)
  6. başrolündeki kızın her bölümünde başka bir erkekle çıktığı dizi.
    (peter pan, 29.04.2004 16:34)
  7. bir zamanlar lise çağındaki gençlik tarafından yoğun ilgi gören bir dizidir.her ne kadar dizinin ilk bölümleri insanda merak uyandırsa da ,zamanla ilişkilerin tam bir karmaşaya dönüştüğü, kimin kiminle ,nerede nasıl niçin beraber olduğu anlaşılmayan , cnbc-ede uzun süre yayınlanan aşk çokgeni niteliğindeki dizi
    (cashmere, 29.04.2004 23:45)
  8. zaten bok olan ergenliğimi iyicene bok eden dizi. herşey birbirine girmişti. aman ne kötü günlerdi. ama yine de cnbc-e nin başından ayrılmazdım
    o kız benim arkadaşım mı, yoksa neyim? aşk nedir? cinsellik nedir? gibi soruları insana kendi kendine sordurtan dizi
    karakterlerden en kralı jack'ti bence. geydi ve çok acı çekiyodu. pacey ise çok yavşaktı. keşke pacey gibi olabilsem. dawson ise klasik bi loser. gerçi sonlarda açılıyodu. ortamlara hızlı akıyodu. jen ile joey isimli iki kız da bu oğlancağızları oynatıyodu. bunnar kral arkadaşlardı ama.

dawson joey'nin çocukluk aşkı. sonra joey pacey'e aşık oluyo. pacey ise dawson'ın kankası. jen katılıyo ekibe. en son jen'in gay kankası jack giriyo ortamlara. klişe ama güzeldi yani.

olaylar lisede başlıyo. ama büyüyolar. sakallı bıyıklı adam oluyolar. hey gidi
    (hepten aykırı, 02.05.2004 16:56)
  9. hiçbir şeyin benim izlememi engelleyemediği, bittiği zaman oldukça üzüldüğüm dizi.
    (esdora, 02.05.2004 16:58)
  10. dizide bütün karakterlerin birbirleriyle yatmasından yola çıkarak senaristinin çeşitli kombinasyon ve de permütasyon hesaplarından iyi çaktığına kanaat getirdiğim dizi.
    (amorph, 02.05.2004 18:02)
  11. katlanılmaz karakter joeye bile katlanan zavallı erkeler gürühu ile birbiriyle yatan arkadaşlar üzerine kurulu ve malesef 'güzel erkekler gaydir' önyargısını beynimize işlemiş gençlik dizisi...
    (inferno, 02.05.2004 18:09)
  12. türkçesi "davsının krii" dir..
    (kerdem, 02.05.2004 22:12)
  13. yalan rüzgarının velet versiyonu
    (pyrotechnician, 02.05.2004 22:38)
  14. dawson's crack
    uyuşturucu üzerine hassas bi film
    (hepten aykırı, 02.05.2004 22:39)
  15. (bkz. i dont want to wait)
    (stocky2001, 12.05.2004 12:52)
  16. şu acınası ömrümde varlığına şahit olduğum en kötü birkaç diziden biri. cnbc-e'nin yayınladıkları arasında ise tartışmasız en kötüsü. o bunu üzdü şu onu düzdü'den ileriye malesef asla gidememiştir. küreselleşmenin insanlara öğretmeye çalıştığı içi boşaltılmış aşk kavramını genç beyinlere isteyerek veya istemeyerek enjekte etmiştir. büyük prodüksiyon olmasının getirdiği güzel kadrajlar düzgün ışık iyi renkler sağlam dekupaj gibi teknik şeylerin haricinde ilertutar hiç bir yanı malesef yoktur.
    (diskonnektus erektus, 15.06.2004 03:46)
  17. soundtrack albümü oldukça iyi olan ve "ulan keşke şöyle ortamım olsa ohh kızlar gençlik falan filan" şeklinde düşünmeme sebep olan dizi.
    (axel fox, 11.08.2004 04:44)
  18. (bkz: dawsan's creek)
    (azwepsa, 17.02.2005 10:07)
  19. (bkz: michelle williams)
    (jellicle, 07.03.2005 02:05)
  20. kimin eli kimin götünde belli olmayan dizi.
    (akaydo, 07.03.2005 13:03)
  21. en sevdiğim dizidir... dizinin esin kaynağı yukarıda belirtilenin aksine wonder years'dır.şimdi bayağı bir mutasyon geçirmiç halide the o.c. dir... herşeyden önce dizi müzik seçimi ve sinemasal özellikleriyle türünün sayılı örneklerindendir...senaryoda zaman zaman sapıtmalar görülsede, çok iyi bir kurgu hakimdir...
    (aceman, 30.05.2005 20:16)
  22. joey'insan üstü kasarlığının doruklara çıktığı,dönemin gençlerinin fazlasıyla sevdiği,ama asla efsane sayılamıcak gereksizce uzamış gençlik dizisi.bu joeyin gülümsemesi o karekter için bulunmuş sanıyodum ama batman beginsde de aynı sekilde gülümsüyo.çok rahatsız edici bir gülümseme
    (manni, 19.06.2005 18:01)
  23. dawson'ın kırıkları diye türkçeleştirilebilecek, joey adlı sevimlinin "dawson'amı versem pacey'e mi" kafa karışıklığının konu edildiği gençlik şeysiydi. joey'nin sesi hala kulaklarımda ulu tanrım yarrabbim!
    (amidala, 03.10.2005 00:25)
  24. benim için apayrı bi yeri olan joeyinin ele düştüğü ama dizi gereği böle şeylerin olabileceğinden hoşgördüğümüz hayatımın dizisidir.ayrıca film müziklerinde çok süper şarkıları olup bi kaç tanesi hayatıma damga vurmuştur. her zaman benim için özel olucak ve hatırlanıcak belkide tek dizidir.izleyen herkesi bi şekilde ilgilendiren olayların yaşandığı bi efsanedir.
    (norcalchica, 04.10.2005 22:38)
  25. hala joe neden dawsonu seçmedi diye içimin içimi yediği gençliğimin gençlik dizisi.
    (erb, 08.11.2005 13:17)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil