görseller
davut güloğludavut güloğlu
davut güloğlu 
belki ilginizi çeker
  1. · beni benimle bırak
  2. · yobaz rockçı
  3. · davut güloğlu vs hayko cepkin
  4. · emo
  5. · ismail türüt
  6. · hayko cepkin
  7. · karadeniz müziği yasaklansın kampanyası
  8. · birbirine benzeyen ünlüler
  9. · kim şarkıcı yaptı lan bunları
  10. · nereye baksam kadın görüyordum
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · yılmaz özdil
  2. · ugg düşmanı ezik kızlar
  3. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  4. · annelerin yakışıklı anlayışı
  5. · erkekte ses tonu
  6. · aşk
  7. · okan bayülgen
  8. · karşılıksız aşk
  9. · boylumlama

davut güloğlu  

sayfa  / 3
  1. bazı şarkıları taklit olan, taklit olmayanları da bir boka benzemeyen laz metroseksüeli.
    (where is my mind, 30.08.2004 13:21)
  2. bir önceki albüm kapağında coşkun bir su kütlesi önünden koşan, son çıkan albümünde aynı pozisyonda bu kez ateşten kaçan insan. bundan sonrakinde de arkasına bir heyelan katarsa ateş-su-toprak üçlemesini tamamlar.
    (wondrous, 30.08.2005 22:20)
  3. (bkz: cehalet)
    (finch, 14.04.2006 14:35)
  4. lazlıkla ve laz müziğiyle yakından uzaktan alakası olmasa da medyada bu tip tanımlamarla adı duyulan karadenizin ricky martin'i.
    karadeniz'in ibrahim tatlıses'i için
    (bkz: ismail türüt)
    (kun3uli, 14.04.2006 15:14)
  5. şarkıları o kadar ünlü olmuş ki , metallica bile birini coverlamış.

http://www.youtube.com/watch?v=us8fJkS33G0
    (zaknafein, 20.06.2006 18:37)
  6. (bkz: @931747)
    (sycrone one, 03.09.2006 21:09)
  7. billbordlardaki son haliyle, her ne kadar, ''vietnam'a silahçılık oynamaya gitmiş rambo'' imajına, ''şehri kötülerden temizleyeyim derken çarşı esnafının amına koymuş van damme'' duruşuna sahip olsa da altı üstü yeni ''kasedinin'' reklamını yapan şarkıcımız.
    ah be adam, nasıl reklamcılarla çaılışırsın da ''kapak olsun'' ismindeki güzide eserlerini topladığını düşündüğümüz albümünü vurdulu kırdılı bir filmin afişiyle tanıtırsın? o arkada yerle bir olmuş şehir manzarasını sırtlayıp, alev rengi sislerin arasında fanilyayla kasları sergilemenin, terli terli soğuk su içmenin manası nedir?
    kapak..
    tekrar deneyin...
    (jemand, 05.06.2007 02:19 ~ 16.06.2007 22:55)
  8. her ne zaman ekranda görsem allahımdan sabır istememe neden olan sanatçı(?)
    (bulsaraa, 10.06.2007 01:33)
  9. (bkz: kapak olsun)
    (talen, 10.06.2007 01:39)
  10. makina programında şarkı söylerken,ortaya, masaya karışık davut güloğlu- tarkan figürleri sergileyen karadenizli şarkıcı (her ne kadar doğma büyüme fatih'li olsada). bu akşamki kıyafeti ise on üzerinden on aldı benden (kendimi birden yarışmadaki jürilerden biri sandım galiba).
    (baharda geldim, 10.06.2007 01:46)
  11. karadeniz müziği yapıyorum edasıyla böbürlenmekten kendini alıkoyamayan,her şarkısının(kendisi türkü diyor ama) girişinde ecnebi tınılar ile bizi selamlayan sonra birden müziğin değişmesi ve ne oluyor demeden,araya kemençe serpiştiren akabinde o bildik tanıdık hareketlerle,her biri bir öncekinden saçma olan sözlerle ,şarkıya başlayan ,şarkının ortasında yine kemençe verilmesi ile bakın bakın nasıl horon ediyorum ayaklarına yatıp,daha iki ayak mı,üç ayak mı veyahut rize horonumu oynadığını çözemeyip,ne yaptığını anlayamadığım yakışıklılığına lafımın olmadığı kişiliktir.ayrıca şarkının sonunda yine kemençe ritmini bizden esirgemeyen karadeniz müziğinin cimilli ibove ismail türüt’le beraber katleden şahısdır.
    (düş işleri bakanı, 01.03.2008 15:29)
  12. (bkz: gangsta laz)
    (conquistador, 01.03.2008 15:31)
  13. bir yıl kadar önce beşiktaş'ta bir otoparkta jipinden inerken gördüğüm kişi. o an evet gerçekten varmış böyle biri, yaşıyormuş dedim. sonra kılık kıyafetine ,arabasına baktım... allah herkese daha fazlasını versin ama üniversite denen boku kazandım, onlarca sınava vs girip çıktım şu anki konumuma gelebilmek için, 40 yıl çalıştıktan sonra bu kişinin sahip olduklarının 40'ta birine sahip olamayabileceğimi bilmek kanıma dokunuyor.

şimdi adam çalıştım da kazandım derse de haklıdır. adam bir kaset yaptı kazandı bu paraları, yalan mı yani?

aklıma geldikçe kafamın arkası ısınıyor...
    (tazmanya canavarı, 22.05.2008 17:23)
  14. '' nurcanum '' diyerek hayatımızın içine s.... girmiş, sanatçı !
    gördüğüm yerde kendisinden imza istemek, kemikleri kırılıncaya kadar sarılıp, sonra şevkatle '' acıdı mı '' demek istiyorum kendisine..
    (juliette, 26.08.2008 04:21)
  15. yıllarca laz olarak bildiğim ama daha sonra profilo alışveriş merkezinde karşılaşıp türkçeyi benden daha iyi kullandığına tanık oldup dumurdan dumura sürüklendiğim çakma laz.
    (knuckle, 26.08.2008 04:24)
  16. tamer karadağlı'nun holivud enteli olması ve havucun büyüyüp ufo reklamlarında oynamaya başlamasıyla iyiden iyiye unutulmuş light erkek kavramı üzerine yaptığı überdandik şarkının da unutulmasıyla birlikte türk popüler müzik kültürü tarihinin tozlu sayfalarında kalmaya mahkum olduğunu düşündüğüm süpersonik insan.
    (bulanti, 27.01.2009 00:23)
  17. katula katula çıktıktan sonra davut güloğlu'nun resmi internet sitesine konan anket:

sizce katula katula albümü nasıl?

seçenekler:

-süper
    -çok iyi
    -fena değil
    -idare eder

özgüven sıçmak böyle bir şey olsa gerek.
    (ntcik, 27.01.2009 00:26 ~ 05.08.2009 11:36)
  18. seks bağımlısıymış.

"halk arasında azgınlık diye bilinir" diye bi kısım var haberde. orda koptum işte.

http://www.milliyet.com.tr/...

davut seks bağımlısı çıktı

davut güloğlu, her gördüğü objeyi kadın olarak görüyormuş.

güzel çirkin ayrımı olmuyor

tıp dilinde 'satiriasis', halk arasında ise 'azgınlık' denilen seks bağımlılığı ünlü şarkıcı davut güloğlu'nu pençesine almış. tedavi için avrupa'ya gittiğini söyleyen güloğlu yaşadıklarını şöyle anlattı: 'bu hastalığın tarifi çok zor. bu hastalık kadın düşümekle alakalı değil. baktığı objeyi kadın olarak görüyorsun. güzel çirkin ayrımı da olmuyor. bu hastalığa yakalananlar günde 10 kadınla birlikte olabilir. zamanla mutlu olamıyorsun. yanındaki kadın da mutlu olmuyor. ben de çok rahatsız olmaya başlayınca doktora gittim."

fazla anne sütünden olabilir "mümkünse gittiğiniz psikiatri kadın olmasın çünkü o da bu hastalığı tetikliyor' deyip durumu gülerek anlatan davut güloğlu şöyle devam etti: "bana bir ilaç verdiler. üç yıl boyunca günde dört kez kullanmak gerekiyor. garanti olsun diye dört yıl kullandım. bu hastalığa yakalananları allah kurtarsın. ben altı yaşına kadar anne sütü emdim. anne sütü emen insanın bünyesi çok kuvvetli olur. sanırım benim hastalığım anne sütü emmemle alakalı'
    (sleeplessbeauty, 07.03.2009 19:09)
  19. "niye var ki bu adam? niye bu kadar ünlü ki? niye hayko cepkin izlemek istiyoruz diye bu adamı da izlemek zorundayız biz? itici lan herif, bariz itici. şu şarkısı bitince gitse keşke disko kralından" dememe sebep olan şarkıcı.
    (uc satir ustune kapkara haykiran punto, 12.07.2009 01:03)
  20. (bkz: laz aksanıyla ingilizce şarkı söylemek)
    (bi arkadaşa bakıp çıkıcam, 12.07.2009 01:10)
  21. yakında korse de giyer bu adam.evet inanıyorum.
    (medusa, 12.07.2009 01:22)
  22. pek seksiiii olmuş kişi * * *
    (görsel: davut güloğlu/90009)
    muhtemelen sonraki albumlerinin adları da "oturmaya mı geldik" ve "alkışlamayan evde kalsın" olacaktır.
    (sleeping with ghosts, 14.07.2009 20:20 ~ 20:21)
  23. zerre sevmem.yani birazcık bile.sebebi de gittiği her programda,ufak çaplı konserlerde playback yapıyor olması,ha şarkılarını,sesini,tipini de sevmem..ama gidilen her yerde playback yapıp,sonrada büyük iş yapıyormuş gibi,çok çalışıyorum,albüm alın,aman download etmeyin mp3 diye çemkirmesi.
    ah be adam bari biraz emek sarfetsen?yani yalnızca önüne koyan şarkıları gidiyor stüdyo'da seslendiriyorsun.sonra da gelsin paralar?o kadar kolay olmamalı.

biliyorum bir tek bu değil,başkaları'da yapıyor bu hikayeyi.ama sürekli denk gelen bu adam alıyor gözüme.enteresan..
    (seperated ways, 23.07.2009 15:39)
  24. kendisini ne zaman televizyonda görsem, sesini ne zaman radyoda duysam aklıma kazım koyuncu'nun bir konuşması geliyor. şöyle diyordu k'ak'i;

"bazı şeyleri çok kolay ele geçirmek, kısa yoldan yapmak bence hiç kimseye faydalı bir şey değildir. yani o anda çok paranız olabilir, meşhur olabilirsiniz, ondan sonra genç kızlar sizle çok ilgileniyor olabilir, fakat bütün bunların nafile olma ihtimali çok yüksek. o yüzden daha fazla emek vermek lazım. ben kimsenin yerinde parasında şanında şöhretinde gözü olan bir kimse değilim.benim tek endişe ettiğim ve kızdığım şey haketmeden ve çaba sarfetmeden bir takım şeyleri insanların yapmaları, bir de kötü yapmaları tabi... ayrıca şöyle bir durum var tabi bizim karadenizliler normalde gururlu insanlardır. yani çok aniden kızarlar, aniden sinirlenirler. onların istemedikleri bir şeyi yaptırmak genel karadenizli karakterine aykırı bir şeydir. fakat bu müzik piyasası ve para nasıl bir şeymiş ki, çok onur kırıcı bir takım imajlarla insanlar televizyonlarda boy gösterebiliyorlar. ve ben çok kızmasam da olur ama halkın biraz tepki göstermesi gerekiyor. isterse vermesin diyeceğim artık, zararı onlara kardeşim bana bir şey olmuyor, ben yine şarkımı söylüyorum..."
    (o6kara, 23.07.2009 17:35)
  25. her televizyona çıktığında hayranlarından bahseden şarkıcı. (sanatçı demedim dikkat edin)

(bkz: davut güloğlu hayranı olmak)
    (bkz: kavgada söylenmez)

bir de mp3 lerinin download edilmesinden şikayetçi. kim download yapıyorsa harcadığı elektriğe yazık.
    (deepsmile, 26.07.2009 23:50)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil