belki ilginizi çeker
  1. · siyaset meydanı
gündem
  1. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  2. · çok istenip de olunamayan meslekler
  3. · the twilight saga new moon
  4. · zongul ducks
  5. · ezel
  6. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  7. · yasaklanması gereken şeyler
  8. · necip hablemitoğlu
  9. · profilo alışveriş merkezi

davos ta rövaşata  

1. 5 şubat 2009 perşembe günü gerçekleşecek olan siyaset meydanı programının mottosu.
    davos tartışılacakmış anlaşılan.kriz fırsata çevrilecek mi gibisinden geyikler falan döner,konya daki eğitim uçuşlarından ve heron lardan falan bahsederler bi iki,sonra da dağılırlar diye tahmin ediyorum...
    (tombalaci pascal, 05.02.2009 19:47 ~ 19:49)
  2. (elpinoras, 05.02.2009 19:54)
  3. başbakan ın futbolcu geçmişinden yola çıkılarak hazırlanmış program ismi -imiş.
    (tombalaci pascal, 05.02.2009 19:55)
  4. dakikalar önce başlamış ilham kaynağı başarılı türk filmlerinden tabutta rövaşata ve isim babasının da başbakan ın olduğu siyaset meydanı programı. konuklarının siyasiler mi yoksa futbol yorumcuları mı olacağını merak etmedim de değil vakti zamanında.
    (nereye uçar kaplumbağalar, 06.02.2009 01:09 ~ 01:14)
  5. arap birliğini yurdum insanlarına avrupa birliği ayarında bir toplulukmuş gibi lanse etmeyi kendine görev edinmiş bir program olmuştur. hadi elin avrupalısı "daha birbirimizi dürtmeyelim" mottosu ile bir birlik kurmuş, yahu sizin orda o kadar tartıştığınız birliğin vasfı nedir bilemedim. petrol gelirleri ile yağı bir tarafına süren kişilerden bile posta yediğin konuşuluyor rte, sormak lazım gelir nedir işin aslı?
    (rwac, 06.02.2009 05:43 ~ 05:43)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil