david caine   

adana çık aradan

1. türkçeye olasılıksız olarak çevrilen improbable adlı adam fawer romanının baş kahramanı. kendisi müthiş bir beyne sahip. jasper caine adında ikizi var bir de bunun.
    (deckard cain, 24.05.2008 18:49)
  2. olasılıksız adlı kitapta poker oynarken kare as açıp kaybeden insan. sıçarım böyle olasılığa affedersiniz.
    (ekipler amiri kenan, 24.05.2008 18:57)
  3. yakın geleceğe anlık ziyaretler yapıp, gelecekteki olasılık yelpazesinden seçtiği tercihlere göre hareket eden improbable şahsiyeti.
    (ulysses i anlamadım, 24.05.2008 19:12 ~ 19:14)
  4. bugün saat 18 30 itibariyle hakkında bir şeyler yazılmadığını görüp üzüldüğüm fakat ilk olarak da yazmak istemediğim kahramandır.. beyni bizimki gibi çalışmayan değişik inanılmaz zeki bir insandır.. epilepsi hastasıdır kendisi.. ve bazı epilepsi hastalarında olduğu gibi o da dahidir.. ayrıca bunda farklı bir özellik de vardır.. laplace ın şeytanı olarak görülmektedir.. laplacea göre evrende geçmişte olan ve o an olan bütün olaylar bilinebilirse gelecek de olasılıklar üzerinden görülebilir bunların içinden en olası olan gerçekleşecektir.. caine arkadaş da bunu görebilen ve yeri geldiğinde değiştirebilendir.. geleceği görme yeteneğini keşfeden bilim adamları arasında paylaşılamamaktadır romanda.. beni belli bir süre abondane etmiştir kendisi ayrıca..
    (annebenrölativistikoldum, 24.05.2008 19:26)
  5. istediği olasılığı(ne kadar zor olursa olsun) kafasından hesaplayabilme gibi aşmış bir özelliği olduğundan mütevellit "yağmur adam" derdi doktora hocası(doc). ayrıca çok da büyük bir kumar bağımlısıdır. geçmişte en büyük zevki olasılık dersleri vermekken, bir gün ders sırasında geçirdiği ağır nöbetle tahtalara küsmüştür.

ayrıca:

(bkz: karizmatik isimler)
    (gakko, 23.08.2008 13:25)