|
|
- bir insan grubundan marty friedman ı kovabiliyorsa tanrı olduğuna inanmak lazım.
- mustaine youthanasia'dan sonra albüm yapmayı bıraksaydı kalacağı statü.lakin para hırsıyla albüm yapmaya devam etmiş sıçmış ve semi-god statüsünde kalmıştır.şişmanlaması ve hıristiyan olması da başka mallıklarıdır.
- bir rivayete göre dave mustaine metallicadayken patlattığı bir solo sonrası seyirciler mustaine is god!mustaine is god! diye bağırmaya başlarlar.james bu duruma çok sinirlenir ve en sonunda çok ucuz bir şeyi bahane ederek mustaine e sataşır.tartışma başlar ve bu tartışmanın yumruklaşmaya kadar gittiği söylenir.sonuçta sadece rivayettir,doğruluğu bilinmemektedir.
- (bkz: @911415)
- 40. level gitar-vokal olması nedeniyle aldığı statüdür.
- sizin tanrınız size, benim tanrım bana.
(bkz: god is a dj)
- son zamanlarda çıkan tüm albümler içinde system has failed ve united abominations albümleri dinlendikten sonra, ve tabii ki rust in peace gerçeği de göz önüne alınarak, gerçekliği sonuna kadar onaylanmaktadır. mustaine, metal'in babasıdır, tanrısıdır. en önemli özelliği ise, bunu halen aktif bir biçimde, süper albümler çıkararak, çizgisini değiştirmeden yapabilmesidir...
daha fazla bilgi için:
(bkz: that one night in buenos aires)
izleyin...
- (bkz: dave mustaine is dead)
imza:god
*
- marty friedman'ı kovmakla tanrı olunuyorsa, bu tanrıyı grubundan şutlayan zat-ı muhtereme ne denir?
hetfield'a sormuşlar:
-mustaine'e tanrı diyorlar, ne düşünüyorsunuz?
-ben öyle bir tanrı yolladığımı hatırlamıyorum, demiş.
alkışlarımız bir titan olarak james'e gidiyor.
ayrıca in memory of müslüm baba. (bkz: @646862)
- (bkz: haşa)
|