depeche mode un efsane vokalisti. condemnation klibinde gerçekten de isa tasvirlerini andıran şahsiyet. en son yaptığı paper monsters albümü kendisinin duygusal alanının darlığı nedeniyle bünyeyi yorar ancak içimi hoştur. ilk konserinde çıkabilmek için 16 şişe bira içtiği söylenir.
uzun süre ağrı kesici ve steroit kullanarak uyuşturucuya bağımlı hale gelen bu uğurda evliliğini bitirip,çocuğundan ayrı kalan sonunda da rehabilite edilip 2nci karısı jennifer'la hayatın bir kutu çikolataya benzediğini öğrenen yorumcu...
vakti zamanında birkaç dakikalığına kalbi durmuştur bu muhteremin.bundan sonrasını ikinci hayatı olarak adlandırır ve yaşama sıkı sıkı sarılır.hatta bu olaydan sonra grup içinde de fazla sorun çıkarmaz.
sahne olayını yiyip bitirmiştir kendileri.hatta izleyeni öyle bir odaklar ki kendine çoğu zaman etrafında dans eden zenci hatunları göremezsiniz.
sesini, karizmasını vs. falan geçtim de, bu adam her konserinde -atıyorum konser paris'te yapılıyor olsun- "good evening paaariiiis!" diye bağırıyor ya, işte ben orada bitiyorum. zannedersin adam tüm şehre konser veriyor. böyle içten, böyle gaza getirici bağırıyor dave.
ayrıca son solo albümü "hourglass" da gayet hoştur, tavsiye ederim.
tüm zamanların en seksi sesi. tamam, şarkı sözlerinin de etkisi oldu bu etiketi "küt" diye yapıştırmamda ama "will you lead me to your armchair, or leave me lying here"ı öyle bir diyor ki bu adam... neyse. evet evet en seksi ses. ilk üçümün gerisi de bana kalsın. ehe. tamam. in your room'a devam.
devotional tour izlerken tesadüfen durdurduğum bir andaki görüntüsü beni benden almış, kendisine taş dedirtmiştir.kendisine tecavüz etmek istiyorum. tabi 16 yıl önceki haline..
ben 3 yaşındayken adam bütün dünya kızlarını elde edebilecek kapasiteye sahipmiş pehh.
şu touring the angel konserlerindeki atletli/atletsiz/adaleli halinden midir bilmem ama onu dinlerken, şarkı söyleyenin dinleyicisini ne kadar ederse o kadar tahrik edici bir sesi olduğuna kanaat getirdim. yani aslında her seferinde tekrar tekrar getiriyorum bu kanaati ben. acaba o tekrar tekrar konserlerinde üstünü çıkarır mı? lütfen, dünya gözüyle, son olacaksa burdaki konserde olsun. allahım, yalvarıyorum.
yeniden touring the angeldeki enjoy the silencedeyiz. şimdi. bi 10 kere döndü youtubede akşam akşam. bu insanüstü varlık, erkeküstü erkek, geriliyor sahnede. ellerini açıyor, üstü çıplak. terli. ıslak her bi yanı. saçları bile incelmiş bu sebepten.bir de nassıl bir vücut. dansediyor, kıvırıyor, tüm sahneye hakim. acaba buraya geldiklerinde de bu figürleri yapınca ölecek miyim? sonra hafif kırıyor dizini martine sırtını verince, sonra.. aaah. sonrası iyilik güzellik. drospirenonla yaşamaya alışmak, küçük şeylerden mutlu olmayı öğrenmek, o sahnedeyken de cool tavrı bozmamak lazım. nasılsa vermeyecek. vermeyecek. vermeyecek.
kendisi için cırcır oldu dedik, motoru bozmuş sahneye çıkamıyor dedik. meğersek sonra yapılan testlerde abimizin mesanesinde kötü huylu bir tümör tespit edilmiş. tabi tümörü başarılı bir operasyonla almışlar sonra. o yüzden bu kadar konseri iptal etmişler. doktorlar 8 hazirana kadar dinlen, 8 haziranda leipzig'de konsere çıkmana izin veriyoruz demiş. kader kısmet.
özellikle kağnt * ve litıl * deyişine hastaydım kendisinin. bir de 80'lerde çektikleri kliplerindeki melül bakışlarına. dave'imiz dedik bağrımıza bastık, yan çizdi bize.
bu sene depeche mode'u canlı canlı dinleyemememizin baş sorumlusu olsa da bu herif, sevmekten vazgeçemeyeceğim sanırım.
her bir tarafından erotizm akan ingiliz insan.
sahnedeki striplizimsi şovunu izlemeyin. "a question of time!!" derken kulaklarınızı kapatın. sahnede kendinden geçtikten sonra aniden penisini tuttuğunda bakmayın, gözlerinizi kapatın. aman diyeyim.
tüm bunları yapmadığınız takdirde hayat felsefeniz "reach out and touch dave" olur. ona göre.
2009 senesi kendisi için çok kötü geçmeye devam ediyor. bu seferde bilboa konserinde baldırını sakatladığı için portekiz ve ispanyadaki sevilla konserlerini iptal etmiş depeche mode. zaten stadyum konserlerinin son ayaklarıydı. bakalım amerika turnesinde ne gibi aksiliklerle karşılacak 47 yaşındaki frontman.