|
|
- fenerbahçe teknik direktörü
(lethe, 19.10.2004 23:46)
- (bkz: daumun maçlardan önce cm4 oynaması)
- beşiktaş'ın eski hocalarından.
- derbilerde fenerbahçeyi sadece önde olduğu için korkak oynatarak puan kaybetmemize neden olan geçen sene bjk deplasmanı hariç tüm derbileri gerideyken oynayıp yenilmediğini unutan ama önde olunca korktuğu için kaybeden fenerbahçe'de olsa da olur olmasa da olur tarzı ama sadece uyum bozulmaması için desteklediğim bir hoca
- ne yaptığını kendi bile bilmeyen ama şansa iyi sonuçlar alan teknik direktör.
- mesleğinin son hecesine sahip olmayan kişi.
bu tanıma açıklama isteyenler için "seyirciden farkı, maçları parasız izleyebilmesi" diyelim.(muzevir, 15.09.2005 16:41 ~ 16:48)
- kanal d'nin avrupa'ya yayın yapan clone'unda gördüğüm bir peynir reklamında (varsa) karizmasını çizim çizim çizdirmiş teknik direktör. fenerbahçede sanırsam şu an. sen bilmem kaç senedir türkiye'de yaşa, türk kültürüyle içli dışlı ol bi "bu da benim için" diyeme. at kendini daum'cum.
(bkz: buğ deah binım ichin)
- son derece çalışkan olduğunu düşünüyorum bu teknik direktörün..zira her yenilgiden tonla ders çıkarıyor..ancak teoride çıkardığı bu dersleri pratikte uygulayamıyor..tutunamazdı itü'de okusaydı..
- fenerbahçeyi sömüren, zerre kadar moral motivasyon, maça teknik müdahale, oyunculara bir takım beceriler kazandırma kabiliyeti olmadığına inandığım adam
koch olmasa bi halt edemez
- fenerbahçeye özhan canaydına misilleme olarak gönderildiğine inandığım teknik olamayan direktör nüspettesi.
- bugünkü maçtan (bkz: 14 mayıs 2006 denizlispor fenerbahçe maçı) sonra artık tasını tarağını toplayıp gidiceğini umduğumuz şahsiyet.
- bugünkü olaydan sonra kendini tekrardan uyuşturucuya teslim edeceğini umduğumuz şahsiyet.
- bild gazetesine göre oyuncularına sağlık ve sportif nedenlerle ayrılacağını söylemiş fenerbahçe teknik direktörü.
- sözleşmesi dün feshedilmiş eski fenerbahçe teknik direktörü.
- fc köln'ün başında bulunan teknik direktör.adam takımın yarısını turkcell süper lig'den kurdu yahu.
- birlikte yaşadığı sevgilisi angelica ile köln stadında evlenmişler. bir kalede daum, diğerinde sevgilisi orta yuvarlaktaki nikah memurunun yanına giderek atraksiyon yapmışlar.
"bir futbol çılgını sahanın ortasında defnedilmek ister, biz de orada evlendik. futbol ve bu stat bizim hayatımız” şeklinde derin manalar içeren açıklamalarda bulunmuş. korkarım yine kokoine başladı.*
- adı chelsea ile anılan teknik direktör*....
(joker, 21.09.2007 12:57)
- 6 kasım 2007 liverpool beşiktaş maçı'nın ardından beşiktaş'a geleceği yönündeki söylentiler iyice ayyuka çıkan alman teknik direktör...
- vfb stuttgart ile 1992 yılında bundesliga şampiyonluğu kazanmıştır.
- fenerbahçe nin 10-15 yıl içerisinde real madrid gibi bir takım olacağını söylemiş. koyu bir "istikrar nedir bilmeyen fenerbahçe"li olarak gülerim ben buna.
- köln'le yollarının ayrılmasına kesin gözüyle bakılan teknik direktör (hatta ayrılmış bile olabilir). galatasaray'a göz kırptığını duydum... o gözü çıkarırım ben.
(bkz: daum akıllı olsun akıllı)
- (bkz: @2762634)
|