belki ilginizi çeker
  1. · ghb
  2. · erotizm kokan şarkılar
  3. · uyuyan sevgiliyle birlikte olmaya çalışmak
  4. · sublime
  5. · tecavüz hapları
  6. · cake and sodomy
gündem
  1. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  2. · her yerinden öpüyorum rüştü
  3. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  4. · google wave
  5. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  6. · günün tek şarkılık özeti
  7. · demokratik sol halk partisi
  8. · oha falan oldum
  9. · kedi sikmek

date rape  

1. tercihen bir dişinin içkisine nuri alço hesaabı ilaç (bkz: ghb) karıştırdıktan sonra afiyetle ırzına geçilmesi hadisesi.
    (keyif pezevengi, 27.12.2005 03:16 ~ 21.04.2006 05:56)
  2. leziz bir sublime şarkısı. sublime'ın sublime albümünde bulunur kendisi.
    (plastiklahana, 27.12.2005 08:28)
  3. barda tanıştığı gayet yakışıklı şerrefsiz eleman tarafından kuytuya çekilen kızın öyküsünü anlatan sublime şarkısı. nuri alçonun elinden içki içmeyinden çok yabancıların arabasına binmeyin mesajı içerir.
    terim olarak randevulaşılan şahsa tecavüz anlamındadır ve dişi köpek kuyruk sallamasa yorumlarına fazlasıyla açıktır. edilgen taraf etken taraftan hoşlanmış, onunla gönül rızasıyla bişeler yapmıştır ama sevişmek istemiyodur, etken dur denince durmazsa hadise date rape diye tanımlanır. ama yargıda etken cilve naz yapıyo sandıydım diyebilir, yargılayan* * * da cinsel ayrımcılığa meyilliyse ne işin vardı elalemle orda burda sürttüysen rızan var demektir namıssız dedikten sonra edilgenin yapabileceği bişe yoktur. böyle mendebur bi durumdur bu.
    (etipuf, 01.01.2006 22:56)
  4. (keyif pezevengi, 18.01.2006 17:36)
  5. klibinde ron jeremy oynar..hem hakim hem de tecavüzcü rolündedir adebisi tandanslı
    (bokarec, 29.11.2007 05:19)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil