|
|
- aaron seltzer'in yönettiği bir film.
imdb'e göre 2,7 oy ortalaması var bu filmin.
olayımız "komedi". envai çeşit filmle dalga geçilmiş. benim dikkatimi çekenler; bridget jones's diary, hitch, meet the parents, meet the fockers, kill bill oldu.
başrolde alyson hannigan* var, ilk başta renee zellweger'e benzediği için*biraz üzülüyor insan ama sonradan kaporta bakıma alınıyor* ve eski haline dönüyor.
erkek oyuncumuz ise adam campbell adlı bir ingiliş. filmdeki adı ise grant fockyerdoder (okunuşuna dikkat ediniz asl pls t$k - meet the parents + meet the fockers). ayrıca grant ile yine bridget ablaya, dolayısı ile hugh grant'e gönderme yapılmış.
bunun yanı sıra film inanılmaz derecede sıkıcı ve kötü. sırf alyson hannigan hatrına izlenebilecek bir film. yoksa komik olduğu düşünülerek gereksiz yere uzatılmış sahneler ve castteki başarısızlık göze çarpmayacak gibi değil.
not: ama michael jackson'lı kısım güzel olmuş..
- alyson hanniganın "ulan ben güzel kariyer yaptım hee american pie falan. naapsam da şunu bi berbat etsem. buldum amuğa koyiim." şeklinde düşüncelerden sonra oynamayı kabul ettiğini düşündüğüm filmdir.
- hayatımda paramın boşa gittiğini hissettiğim tek filmdir bu. hatta boşa gitmek bir yana, üstüne para versen izlemeyeceğim bir filmdir.
ne kadar başarısız olursa olsun filmlere, emek veren yüzlerce insana saygı duymaya çalışan, güzel yönlerini görmeye, hiç olmazsa eğlenmeye çalışan bir insanım. sinema keyfini çok seven, "parana yazık evde izle" muhabbetine girmeyen, girenleri de sevmeyen bir insanım. ancak bu film bir başka. bambaşka. kulu kölesi olduğum alyson hannigan bile mutlu edemedi beni, ondan bile tiksinme raddesine geldim. alyson fanatikleri, yakinen biliyorum, film ne olursa olsun ben alyson'ı izlerim diyorsunuz, bu film sözkonusu ise hata yapıyorsunuz. bırakın alyson kafanızda o eski haliyle kalsın. size de yazık.
- scary movie'nin senaristinin yazdığı berbat komedi filmi.sophie monk denen hatun'un paris hilton' u taklit etmesi(hatta ondan daha güzel olması) dışında vasat,yok ne vasatı boktan,sikindirikten film.
- insanların konulu zannettiği fakat baştan sonra geyik olan filmdir. herangi bir konuda tatmin etmez. fakat eğlendirir, güldürür.
|