yeni avım, 6.nesil, kolay kandırılabilen (maharet kandıranda tabi), kendi halinde yazar. afiyet olsun *
uyku sersemliğimden yararlanmış yazardır ayrıca. bakamam kimsenin yüzüne artık, en güzel duygularımla oynadı kendisi *
yazıktır . bizden çok çekmiş yazardır . bütün talihsizlikleri bir kara geceyle başlamıştır . iyi yazardır kendisi . bütün esprilerimize gülücükle cevap verir . anlayışlıdır . sağolsundur .
zorunlu edit : nickinden çağrışımdır ' dar kız ' . mesaj atmayın lütfen . çok ağır tehdit altındayız .
'ana ne güzel gözlerin varmış lan' diye tanıştığım yazar. uzun saçlarını yakmadan üç kez sigarasını yaktım. -tersi olur lan genelde, çakmak al kendine-. yazdıklarımı okuması da ayrıca beni mutlu etmiştir. hoşgeldim bebek.
"veelaaa. ben seni biliyorum" şeklinde sohbete başlayan yazar.
kafalar biraz iyiydi, nickini güç bela öğrendim, benim mallığımdı hacı, kusura bakma.
bir bşka zirvede kafalarımız güzelleşmeden tanışalım, kaynaşalım. öptüm hacı.
bizim mahallenin çocuğudur. doğma büyüme fatihli'dir. karagümrükspor'da 2 sene top koşturduktan sonra, tam fenerbahçe'ye transfer olacakken aşil tendonundaki sakatlık yüzünden transferi gerçekleşememiştir. o da futbola küsüp, at yarışına vermiştir kendisini. çiftlik falan kurmuştur. 3 tane atı vardır. 1'i veli efendi'de koşmaktadır. para babası olsa da özünden kopmamıştır. hala seyran pastanesinden keşkül yer.
"arkana yaslan sadece dinle ; herşeyi boşver bu sayfa kalsın
bir kere olsun kalbini dinle,kuralları bırak sınıfta kalsın.
sensizlik ve de sessizlik var , duyupta kabul edemediğim bir yankı
unutmak mı? salla! "bu densizlik",seni sever mi olsa kalbin aklı?
vazgeçmek korkakların işidir,saramazsın kanatırsa gönlünü
pişmanlık gelecekteki eşidir,keşkelerle çürütürsün ömrünü.
geçmişin sorar ve şimdi nerde? anılar hep yorar adınsa matem
gölgeler sarar geceler içinde; batmamış bir günün kalırsa zaten.
mutlu olursun "kandır kendini"!! herkes kendi kabuğuna çekilmiş
aynalar hatırlamazsa ismini ; beden de gençliğin terk edilmiş.
zindan olursa bir dört duvar arası,ellerinle gözleri bağlarsın
izleri kapanıp geçmez yarası;çaresizce haykırıp ağlarsın. hepsine lanet bunu görme sakın! çok mu büyüksün ? beni duyma sakın!
gerçeğe sırtı dönüp kaçmak için seni seven elleri hiç tutma sakın.
günü gelince derdini kim taşısın? derdini gömüpte sona varmışken kalbin seni sevmeyeni yaşatsın,ben seninle ölmeye razıyken."
güzel gözleri var.
ummadığın bir renkte görüyorsun.
şimdi nedir derdimiz bilinmez bir yuvarlağın, bir karenin belki de bir üçgenin ya da her ne halt olan bir geometrik şeklin, şekilsizliğin içindeyiz, fakat bir türlü buluşamıyoruz. öyle daralıyor ki hem de bazen lakin gene de bir türlü sarışamadık.
böyle şeylerin belli bir zamanı var sanki. çarçabuk olan şeylerin yanında olmayanlar daha değerli mi ne?
saçlarını çekiştireceğim, bir şeker alacak benden. şekerlikler doldu o şekerlerden.
hokkabaz. 2-3 tane "el çabukluğu marifet" hareket yaparak kendisini mandrake olarak lanse etmekte sağa-sola. yemezler mk, sen o hareketlerle anca liseli kız tavlarsın.
ama bir sigara numarası var, o güzel hakkaten. bir zirvede falan rastlarsanız şey edin.