belki ilginizi çeker
  1. · cerebellum
  2. · ulan ben senin bıyığını sikerim
  3. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
gündem
  1. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  2. · ales
  3. · marjinal isim meraklısı aile
  4. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  5. · insanın hayatına sıçan şeyler
  6. · geniş aile
  7. · thierry henry
  8. · herkesten ve her şeyden nefret etmek
  9. · örümcek

darksideofthemoon  

1. spastik bünye.
    (comatose, 16.04.2007 01:01)
  2. komik insan.
    (comandante, 21.04.2007 13:32)
  3. (bkz: @2564417)

bir giride onlarca ayrıntı tespitiyle, analizin adeta mnakoymuş yazar. (bilen bilir)
    (hataliysam pm at, 19.07.2008 01:14)
  4. cerebellum un marifetlerini hala tam olarak keşfedememiş bilim adamlarının kullandığı kelimeler topluluğu.
    (fıstıkezmeli reçelli sandviç, 17.01.2009 14:31)
  5. nasıl yazar olarak kabul edildiğini bir türlü anlayamadığım yazar. bir de dördüncü nesilmiş. bugüne kadar sözlük kurallarını öğrenmiş olması gerekirken neredeyse tüm girilerinde türkçe'nin katli ile karşı karşıya kaldım. chat / forum tarzı girileri ile resmen bir türkçe katili.
    (guenhwyvar, 27.05.2009 20:47)
  6. sözlüğün kurallarını bilen, ama sözlüğün bir devlet dairesi olmadığını düşündüğü için dil kurallarını biraz esneten yazardır. benim lan ne üçüncü şahıs gibi mi bahsedeceğim kendimden(aman bahsedicem değil de bahsedeceğim yazalım, dikkat).türkçe katli dediğin şey de değil yerine diil yazmak filan yani. aman ne mühim işler bunlar. get a life demek istiyorum ama türkçeyi bilmeyen yazar felan, işin mi yok demek istiyorum o zaman.
    (darksideofthemoon, 28.05.2009 01:26)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil