|
|
- frp bilen, pes'te yenilen, drizzt seven 20. level eski oda arkadaşım. acid immune olup, tarrasque içine girebilen.
(twinkle, 06.04.2007 13:33 ~ 13:36)
- nesildaşım* yazar , hoşgelmiş.gibi bir formaliteden öte bu azmiyle* giri girerek mermer delebilicek seviyeye gelmesine az kaldığını düşündüğüm arı.umarım bu hevesinde türkçemizi düzgün kullanmaya özen gösterir.
(bkz: anladın sen anladın)(cybi, 08.04.2007 23:20 ~ 23:21)
- türk misafirperverliğinden zerre nasibini almamış kişidir.
edit: bu giriyi evimde misafirken benden habersiz olarak twinkle girmiştir.
- sanatının doruk noktasını halaya kalkarak kutlayan biridir. peh.
- (bkz: drizzt do'urden)
- ankara içelim bari zirvesinde nickimi en çok soran yazar. sanırım 3-4 kez sordu ama ses o kadar fazlaydı ki en son yazarak vermeyi denicektim, allahtan 4.sünde duyabildi.
kendisi, ben, toganus ve twinkle ile yaptığımız futbol muhabbeti tam tadından yenmez olacaktı ki yine ses sitemine kurban gittik.
aynı liseden mezun olmamız ise benim için gecenin ayrı güzelliğiydi.
(bkz: dünya küçük)
- dün gece düzenlenen ve maalesef fazla kalamadığım ankara içelim bari zirvesinde tanıdığım,tanımaktan cidden memnun olduğum, hayata dair orijinal ve yerinde tespitleri olduğunu düşündüğüm, hoş sohbet yazar...
(toganus, 06.05.2007 00:38 ~ 00:39)
- evine çağırdığı insanla ilgilenmeyip uyuyan, bir de köpeğini saldırtan canavar ruhlu rerörerö. bir de alkol alınca matematiği bozuluyor, dört işlemi yapamıyor.
zirve sonrası olumlu giriler yazılıyordu, dayanamadım.(twinkle, 06.05.2007 01:36 ~ 01:44)
- (bkz: elvan abeylegesse)
- yardımcı organizatörümdür... komik ötesidir...
- bana yaptığı maç izleme teklifi ile beni mutlu etmiş başarılı kaymış paradigma.bir de gurt köpeğeni merak etmekteyim.
(bulsaraa, 12.05.2007 01:21 ~ 07.06.2007 20:54)
- (bkz: @1482050)
- yemeyip yediren, içmeyip içtiren, çalışmayıp çalıştırtmayan, getirmeyip getirttiren, yapmayıp yaptırttıran, mükemmel yer temizleme becerisiyle en zor kirlerin üstesinden gelebilen, nickini görünce arka planda kenan doğulu-festival çaldılttırabilen yazar kişi.
(bkz: ya benimsin ya toprağın)
- değişken bi ruh haline sahip, ani çıkışları olabilen yazar, severim. bi sohbete başlayışı, şöyle ki:
selvetarm: machine in my head
selvetarm: machine in my head
selvetarm: its hurts me
selvetarm: its kills me
selvetarm: this fuckin machine in my heah
selvetarm: dını dını dını
selvetarm: dıımmmmm
stewart: ehhhahe
- dalamar the dark
- uzun uğraşlar sonucu nesildaş olmayı becermiş bakınız insanı.
(bkz: doğum günün kutlu olsun)
- joe cole'un en yeni, henüz basına sızmayan sevgilisiymiş diye duydum.
- yardımsever yazar insanı. sağolsun.
|