dark angel   

adana çık aradan

1. başrolünde jessica alba adlı hatunun oynadığı 2000-2002 yılları arasında gösterimde bulunmuş, aksiyon-bilim kurgu dizisi. bir zamanlar kanal 7 de yayınlandığı hatırlıyorum ama yıllar sonra bütün bölümleri izleyince nasıl olmuş da orada gösterilmiş diye merak ettim. sansür felan yapmışlardır diye tahmin ediyorum artık, zira müstehcenitesi kanalın sınırları zorlar vaziyette.
    neyse, biraz da dizinden bahsedeyim. dizi 2 sezondan oluşuyor. ilk sezon intro, gelişmeler ve tabi ki şirin jessica ablamız sayesinde izlenebilir hatta yer yer sürükleyici olmuş diyebilirim. amma velakin 2. sezon bilim-kurgunun mantığını da aşan hikayeler (bkz: yok artık) yüzünden gözden düşüp nihayet verilmiş. bulursanız izleyin derim, komik de ara ara.
    (öle de olur, 03.11.2007 22:15)
  2. çok kullanılan sikindirik bir nick olmasının dışında kadrosunda teksas hayvanı gene hoglan'ın da yer aldığı sağlam thrash grubu. darkness descends gibi daş bir albümleri var ama, isimleri çok leş olduğu için istediği kadar iyi olsunlar dinlerken utanıyo insan bu ayıoğlu ayıları.
    (albiceleste, 30.08.2008 03:59)
  3. hackhell'in biricik admini.
    (knuckle, 30.08.2008 04:51)