|
|
- 1) bir konserve markası olan dardanel firmasının konserve ton balığı reklamlarının adı.
2) "sabahtan beridir yiyorum ulan , ishal bilem oldum , hani halen zeki değilim aptalım paramı geri istiyorum" şeklinde ülkem insanını galeyana getirebilecek kadar insana ton balığının insanı zeki yaptığına inandırtan reklam türü.(skuba, 21.04.2004 22:32 ~ 16.06.2004 00:07)
- mcm kanalında klibin orta yerinde giren, insana "eee, bu kadar önemli miydi de kestin güzelim şarkıyı?" dedirten reklam çeşidi.
- geceleri sıklığı artan reklamlarda salak bir cümle sonrası markanın adı söylenir. öss'ye yönelik cümleleri en çok küfrettirenleridir
- özellikle haber kanallarında 2 reklamda bir gösterilmesiyle insanı çileden çıkartırlar.
- mcm de sürekli olarak moby-natural blues un ortasında giren iğrenç reklamlar zinciri. şu aralar öss modeli gündemde
- (bkz. alternatif dardanel ton reklamları)
(mavio, 15.06.2004 20:16)
- çok uzakta değil, yakında birbirlerini konservelere doldurup "bakın insan yiyorum,çoğu insandan üstünüm,her istediğimi yerim,hem şimdi daha zekiyim,nihahaha!",diyecekleri reklamlar yapacaklarını düşünüyorum,tiksiniyorum.
- allah rızası için bir reklam ajansı çıksa da şunlara güzel bir reklam hazırlasa dedirten saçma sapan reklamlar silsilesi.
- "ton ton ton dardanel ton" şeklinde jingle(!) ile körpecik beyinlere kazınmış reklamlar silsilesi
(yiiit, 21.01.2007 23:47)
- salakçada olsa denizden babam çıksa yerim ama kılçıksız olacak repliğini ne zaman duysam gülümsememi sağlayan aptal reklamlar silsilesi.
- bu kadar az süre ve para kullanarak, bu kadar kalıcı başka marka yoktur. sevmiyoruz ama hepimiz ezbere biliyoruz.
(bkz: helal olsun)
(bkz: reklamın iyisi kötüsü olmaz)
|