belki ilginizi çeker
  1. · demokrasiyi orduya emanet etmek
gündem
  1. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  2. · disko kralı
  3. · 29 kasım 2009 barcelona real madrid maçı
  4. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  5. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  6. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  7. · 8taş deyip f3n3rbahç3 lafına bozulan ezik fenerli
  8. · nostaljik bilgisayar oyunları
  9. · 28 eylül 2006 cska sofia beşiktaş maçı

darbe olursa götümüze girecek giriler  

1. efenim öyle giriler vardır ki zinde kuvvetlerin muhtemel ve de başarılı bir darbe girişimi sonrası yazarlarının başına ziyadesiyle bela olabilirler. işte söz konusu giriler bu girilerdir.

on yılda bir klasik, modern ya da postmodern darbeler ve de çerez niyetine arada bir teknolojinin nimetlerinden olan internet kullanılarak yayınlanan muhtıralarla/uyarılarla karşılaşılan yurdumun kendi çapında serbest kürsüsü itü sözlük'te de bir ihtimal var olan girilerdir.
    (tazmanya canavarı, 28.02.2008 00:15)
  2. sabbahlara kadar götümüzden itinayla kan aldıracak olan girilerdir.

wondrous böyle bir durumda tüm girileri imha edebilir mi?
    wondrous bizi ispikler mi?
    lan ıp'mizi öğrenebilirler mi bunlar?
    wondrous? şşş kime diyom? öyle hemen ispikleyeceksen bir daha sakat şeyler yazmayalım.

üşenmedim, araştırdım, zirvetörden resmine de baktım. temiz yüzlü. fazla dayanamaz, kesin ispikler bizi.
    işkenceye 3 bilemedin 4 saniye dayanır. 5 de satar hepimizi. aha buraya yazıyom;

elektiriğe bile gerek yok, yün kazak giymiş biri tokalaşsa yine ötecek gibi duruyor.
    (hiçbirşeydiyen, 28.02.2008 01:09)
  3. darbe olduğu vakit götümüze girecek şeylerin bolluğundan mütevellit, iki üç girinin de lafı edilmez diye düşünüyorum.
    (scherzi, 28.02.2008 01:12)
  4. (compasino, 28.02.2008 01:13)
  5. (luto, 28.02.2008 01:14)
  6. sitenin "bakımdayız" indexi atmasıyla kökten çözülebilecek durumdur. scripti de ftpden silip bir yere yedeklemek (db ile) ve o yedeği de bir yerlere gömmek gerekir ki darbe geçince kuralım geri.
    (materyalist imam, 10.07.2008 01:43)
  7. bu başlıktaki tüm giriler mesela. bi güzel listeleriz şimdi, askeriyenin işi daha kolay olur.
    (hubede, 10.07.2008 01:44)
  8. (balyancho, 10.07.2008 01:59)
  9. (bkz: kasap et derdinde koyun can derdinde)

darbe olmuş ne girisi... giren girmiş zaten..
    (carpenoctem, 10.07.2008 02:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil