daral geldi   

adana çık aradan

1. çok sıkılınca sölenen söz. 'daral geldi geliyo vallahi' versiyonu da vardır ama biraz tikimsidir.
    (karma police, 04.06.2004 03:05)
  2. bünyenin bu levelı atlatması akabinde bir an için kal gelme,fln olma gibi yan dallara ilgi ihtiyacı ortaya çıkar,en sonunda oha,çüş fln olunur ve döngü tamamlanır.
    (jamal, 04.06.2004 03:10 ~ 03:14)
  3. daraaal diye bağırasım vardı, hayır tiki de diilim ama bu başlık geldi şansa, yazacaz (yazacağız aslen) mecburen.. herks mi bunalımda, bana mı öyle geliyor, yazarken bile geyik durdu bakınız (link veresim yok sadece bakınız boş boş)! tamam mevsim dedik, aşk sonrası sendromudur dedik, ama yok gecmiyo kendi kendine her ne haltsa! hadi hepsini anladım da özel hayat boka sarınca iş hayatı ne halt yameğe bozuluyor ki.. bi yerden tutunmak lazım, hepsini birden almaya kalkıyor hainler..ben anlamam, mızıkçılıksa mızıkçılık, i quit!
    (illusion, 19.07.2004 15:33)
  4. devamlı tekrar edilen, yapmanın gerktiğini bilirsin ama yapmazsın,yapmak istemezsin ve karşındaki bir çok insanın artık harekete geçmen gerektiğini söyler ve bir an sen durursun, ses çıkarmadan izlersin onları.eeehhh yetti be!bu benim hayatım size ne!bırakın beni kendimle dersin (içinden)
    (yalnızlık senfonisi, 01.03.2005 10:19)
  5. "daral geldi" dedikden hemen sonra "kim geldi" dedirtesi olan söylem.bir selçuk erdem klasiği.
    (hemera, 02.03.2005 00:50)