etek giyme cesaretini gösteremeyip,
kot giyiyorum ama ben kot giyersem işte böyle darından giyerim deyip
bir nevi cesaret madalyası bekleyen kızlar....
kız popülasyonunun çoğunu oluşturan topluluk. geneli çok dar olmasa da tüm kızlar erkeklerin giyindiğinden daha dar giyinirler, hatta bu yüzden cep telefonlarını sürekli çantalarından taşırlar ve duymazlar; bu yüzden gerek telefon başında gerek bir yerlerde sap gibi dikilirken nice yiğitleri en az yarım saat felan bekletirler.***
basen bölgesini küçük göstermek için basene yapışan kotlar giyen ve genellikle aynaya bakmadan evden çıkan kızlardır. keşke birileri uyarsa da alırken bir büyük bedeni alsalar.
bu tip kızların yanında bir de fiziği çok düzgün ablalarımız da bu gruba girer, onların amacıysa toplumun gözüne bayram yaptırmaktır
bunlar öyle bir dardır ki "işte benim götüm,bakın da tahrik olun ehuehue" mesajı verir.tayt bile bundan dar olamaz.o kadar basınç yaparki bunlar kızımızın 24 çişi vardır.ama ısrarla giyer bunları.önemli olan seksi olmak ve erkekler tarafından beğenilmektir.son dönemde yanında bi de dar bir bot giymek moda olmuşur.tahrik olan erkeklerin tanışma çabası ise boşunadır.o insan sadece kendini tatmin eder
necip fazıl'ın kot pantolon ile muhteşem bir tespiti vardı, o gelir aklıma hep bu tipleri görünce. bir bayanın uzvunu göstermesinden eminim ki daha tahrik edici birşey bu.
zayıf kızlardır.hatta hem zayıf hem iğrenç kızlardır.
şişman kızlar da neyim eksik ayol fazlam var diyip giyebilir.o tam da övündüğü fazlasıyla umduğu gibi övülecek bi şey olmadığını anlaması karşıdan gelen tepkilerle ters döner.
neyimiz eksik ulan?!
bacakları normal kalınlıkta ve düzgün olan, göbek bölgesinde aşırı fazlalığı bulunmayan, bacak boyu gövdesinden kısa olmayan kızdır. değilse bile öyle olmalıdır.