|
|
- fransızların hasta güzel italyanca ve fransızca şarkı söyleyen şarkıcısı.
(bkz: dieu)
(bkz: y'a que les filles qui m'interessent)
(bkz: dans les rues de rome)
(bkz: rien que toi)
(bkz: ma fiancee, elle est partie)
bir de tu vuo l'americano'yu söylemesi de bombadır.
- fransız arkadaşlarıma kendisini dinlediğimi söylediğim zaman kahkaha atarak güldüler. sebebini hala bilmiyorum. benim kariyerlerinin en üst noktası etiler barları olan şarkıcı ve türkücüler hakkındaki yargım gibiydi sanırım dany brillant hakkındaki düşünceleri.
- fransızlarla konuştuğumda sadece yaşlı bayanlarca sevilen bir şarkıcı olduğunu öğrendim. türkiye'de çok tutulmasına bir türlü akıl sır erdiremiyorlarmış.
- fransiz şarkıcı, ermeni sempatizanlarındandır, charles aznavur un adamı bu arada.bir nevi cenk erenin fransız versyonudur ki cenk eren 10 basar arkadaşa.
- an itibari ile beyaz showa konuk olarak katılmaktadır.
- an itibarı ile yavuz bingöl le tek yumurta ikizi olduğunu düşündüğüm sanatçı.bu kadar mı benzer bir insan bir insana be denicim.
- önceden de duyduğum,'kendisi gördüğü her güzel dişiye yazar' lafını beyaz show da kesinlikle kanıtlamıştır.o ne bakışlar öyle kızcağız (bkz: burcu çetinkaya) tercümanlığını yapayım diye nerdese iş kazasına(!) uğruyordu.neymiş efendim,bir falcı sen ilk konserini yaptığın yerden biriyle evlenecen demiş.hadi canım hadi yavrum.allahın şoparı
- 8 haziran 2007'de istanbul parkorman'da konser vermiş olan oriyantalist tınılar seven şarkıcı. "havana" adlı albümünde caz ve latin ezgilerini birleştirmiş ve türk dinleyici kitlesini bu oynak tarzıyla sürüklemiştir.
- hava naguila'yı çok başarılı bir şekilde seslendirmiş olan şarkıcı.
(shey, 30.08.2007 04:03 ~ 04:05)
- quand je vois tes yeux
|