dans müziğe hakarettir   

adana çık aradan

1. şimdi güzel bir şarkı düşünün. gözlerinizi kapatıyorsunuz, vuruşlarıyla irkiliyorsunuz, solosuyla coşuyorsunuz, nakaratıyla ağlıyorsunuz. gözlerinizi açtığınızda gördüğünüz manzara ise kıvırtan, vücudunu insan vücudunun alabileceği en komik pozisyonlara sokan ve bunu o şarkı, bu şarkı diye ayırmadan tekrar tekrar yapan kızlar ve daha kötüsü erkekler. ben bunu müziğe hakaret sayarım.

bir de bunu diyenler var: "dans insana hakarettir".
    (ali kamber, 25.11.2007 20:33)
  2. şarkı çalınırken göbek atanlar, acaba şarkının sözlerini dinleme lütfunda mı bulunuyorlar, yoksa son teknolojinin alttan verdiği ritme mi takılıyorlar.

tıpkı '' çile bülbülüm çile'' şarkısına yapılan hakaret gibi. sonra hepberaber gaza gelip ''allah'' diye bağırırız.
    (baharda geldim, 25.11.2007 20:43)
  3. yanlış önermedir. dans müziğin kardeşidir. öyle şarkılar vardır ki duyulduğunda dans etmemek hakaret olur. aklıma gelen ilk örnek you know i'm no good mesela. bu şarkıyı dinlerken put gibi duramaz ki insan.
    (çılgın orman meyvesi, 25.11.2007 20:49)
  4. medenî cesaretim var, diyip acaba insanlar ne düşünür korkusuyla çocukluğundan beri dans edemeyen, büyüdüğünde de bu işi öğrenmek için çok geç kaldığını farkedenlerin avunması.
    (recai pengül, 26.11.2007 08:43)
  5. michael jackson'a tapan bir insanı yakından tanıyan bir insan olarak;
    (bkz: mahone)
    katılmıyorum...
    dans müziğin ruhudur
    metal konserinde kafa sallamakla aynı ruhu taşır
    amaç müziğe olan aşkı dile getirmektir
    kimi kafasını sallar bu aşk için kimi kalçasını
    ne farkederki...
    (theprojection, 26.11.2007 09:27 ~ 14:04)
  6. (bkz: yıldız tilbe)
    (hayvanat bahçesinde kuş olsam, 26.11.2007 09:34)
  7. "atatürk yaşasa rock müzikle dansetmezdi. ritm tutar, kafa sallardı."

bu giri de dibine kadar popülizm içerir.
    (recai pengül, 26.11.2007 10:59)