gündem
  1. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  2. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  3. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  4. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  5. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  6. · ibrahim üzülmez
  7. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  8. · sam
  9. · gökhan demirkol

dans eden erkekte gizli eşcinsellik vardır  

1. tek başına dans edip etrafındaki ittaşlarına salak salak sıratıp artist artist bakan, aradan bi dudaklarını yalayıp ısıran ve kukusuna bali sürülmüş kevaşe gibi müziğin ritmi eşiğinde başını arkaya atarak eğlenen erkekten daha feminen bir görüntü biliyor musunuz? bilemezsiniz. yok çünkü. tango, salsa gibi eşli dansların haricindeki dansları eden, -ki bu dansların adı da yok, apaçi varoş gibi bilinçsizce sallanıyor işte oğlanlar- bütün erkeklerin anüsünde eş damar eğriliği sendromu var.

dans etmekten nefret ederim. sağlam bi erkeğe yakışmaz çünkü. bar ortamlarına girdiğimde ya standımda takılır ya da masamda oturur, arada bi masaya standa key key’e vurarak müziğe eşlik eder, alkışlar ve çoğu zaman ya kadınımın kulağına güzel bişeyler söylerek ya da yanımdakilerle taşak geçerek erkekliğimin hakkını veririm. oğlan mıyım lan ben piste fırlayıp ellerimi kollarımı uygur götü yalamış özürlü gibi sallayarak tepineyim? erkek dediğin ağır olur lan biraz. hayır ben masamda otururken dans eden oğlanlara bakıyor, inceliyorum, hepsi nasıl desem böyle salak gibi. bi yanı da göt müdürlerin yeni takım elbisesi gibi yapmacık. ibneliğin yanında tabi bunların hepsi. sonra içi kıyılmış gevreklik salgılıyor ruhları. yaaa ben harbiden anlamıyorum bu tiplere hangi kız verebiliyor… ulan sonuçta bunun hoplattığından ne olur ki? bi defa hoplayan hopladığını hissedip beni şu hoplattı diye kendine gururla anlatamaz ki… bununla övünemez. beni bu havuç yağı sürmüş malak mı sitti der dese dese.

eee tarihte de bu duruma uyan çok örnek var. erkeksi, barbar, savaşçı kabilelerin, devletlerin, uygarlıkların hiç birinde erkeklerin tekli dans etmesi gibi oğlancı bi yaşayış biçimi yok. ispanya krallığından iskoçya’nın gayda festivallerine kadar tüm kültürlerde dans iki kişilik. hatta pride and prejudice romanından filminden de bilebileceğiniz üzere ingiltere krallığında dans partileri çok önemliydi. insanların tanışma, kaynaşma, sosyalleşme mecrasıydı eskiden bu balolar. hemen hemen her hafta bir ya da iki balo olurdu. prenslerin, soyluların, elit zümrenin katılıp kaynaştığı… ve buradaki en büyük ayıp, bırakın ayıbı ya böyle bi şey düşünülemezdi bile, olması gereken en önemli şey insanların çift olarak gelmesiydi. şitttt lan gevaşlar, şöyle 15-20 çiftin dans ettiği baloları görmediniz mi filmlerde? hani eş filan değiştirip bi ona bi buna kayıp eğleniyorlar… işte ondan söz ediyorum…

peki ya yakın zamanda bu sözlüğün bünyesinde de yer alacak zirve gibi oğlan etkinliklerine ne demeli? sabaha kadar dance dance dance zirvesi diye bi şey dolanıyor bu aralar etrafta. çift olarak katılmak zorunlu mu peki? yööööööö. alakası bile yok. bakın açık konuşuyorum: sakın bu zirveye gitme gibi bi hataya düşmeyin. özellikle siz beşinci nesil yazarlar; taşak oğlanı olursunuz. hayır yani zirveye katılan 10-15 kişi tanıyorum, ki bunlar bırakın dans etmeyi, yağ satarım bal satarım da mendil bırakıp koşmayı bilmezler. peki bu zirvenin amacı ne? tabi ki sizin gibi yeni oğlan malları dans ettirip tatlarınıza bakmak.

hepsi bi tarafa insanda azıcık utanma, gurur olur ya? 300 spartalı da erkek siz de erkeksiniz lan. onlarda da yarrakkk var sizde de var… daha doğrusu siz öyle iddia ediyorsunuz… eee zenne gibi göz süzüp garsonların arasında beni elleyin mesajıyla kıvırtan bi erkeğe hangi kadın değer verip de koynuna sokar? göğsünde spartalı'da uyuduğu gibi uyur. ulan siz dans ederken benim gibi vurucu bi erkek “şiştttttt noluyoo götün başın oynuyooo” diye tezahürat edip bağırsa naparsın? bi sikim yapamazsın. yapsan yapsan “abi bak yeni bi figür buldum”deyip ayaklarını oynatarak götünü dönersin.

iyi düşünün. kendinizi küçük düşürmeyin. erkekliğinize sahip çıkacak bir önerme bu. dans dediğin iki kişiliktir. kadın ve erkek… al pacino’nun kadın kokusu filmini aklınıza getirin. ve partneriniz yoksa hiç bir zaman dans etmeyin. asla.
    (kayser sozer, 18.09.2008 18:49 ~ 18:54)
  2. (defanstaki son adam, 12.05.2009 19:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil