belki ilginizi çeker
  1. · paganizm
  2. · christiania
  3. · artillery
  4. · withering surface
gündem
  1. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  2. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  3. · dünyanın en seksi şarkısı
  4. · colin kazım richards
  5. · boylumlama
  6. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  7. · ece gürsel
  8. · perşembe
  9. · kös

danimarkaya tapma sebepleri  

1. (bkz: paganizm)

bilmem ki başka nedir. kızları da gayet güzel de yine de tapmam lan. klitoris e tapılır mı olum ?

edit : he bir de başlığın ilk entrysini tanım yapmaları da züper bir olay hocu.
    (paintitblack, 10.10.2009 02:34 ~ 02:35)
  2. 17 mayıs 2000'den başka hiç bir sebebi yoktur, olmamalıdır.

2000'deki güzel hatıralarımızdan sonra yaklaşık 2 hafta önce bir işin kopenhag'a gitmek zorunda kaldım. ancak bünyem en fazla 3 gün kalmaya dayanabildi. tivoli meydanı diye 5 sokaktan oluşan bir kaç sokak düşünün, bağdat caddesi'nin 10/1'i etmeyecek uzunlukta. oraya sehirin en kalabalık yeri diyorlar. ve cuma ve cumartesi günleri haricinde akşam 9'dan sonra hiç bir barda adam bulamıyorsunuz. zaten gece kulübü falan hiç demeyin çünkü hafta içi olan gecelerde gece kulübü yok. hani dedim biz turistiz, bizim bilmediğimiz yerler var da biz mi bilmiyoruz diyerek tanıştığım bir kaç danimarkali'ya sordum. adam, "herkes çalışıyor" dedi. e new york'ta da millet çalışıyor ama geceleri heryer tıklım tıklım be abi.

sözün özü, kopenhag'i 17 mayıs 2000'deki hatıralarımla basbasa bıraktım zira yolunuz oralara düşerse kopenhag'a 20 dakikalık bir mesafe de olan malmo sehiri kopenhag'a 10 basacak güzelliktedir. stockholm'u olaya hiç dahil bile etmiyorum.
    (jay, 10.10.2009 05:37)
  3. tapılır tapılmaz orasını bilemem ama gayet güzel bir ülkedir.

eğlence olarak aradığınız çoğu şeyi burada bulabilirsiniz. carlsbergin anavatanı olan danimarka paralel olarak barları ve gençlere yönelik eğlence mekanları ile gayet eğlendirik bir ülkedir. halkıda rahatına aşırı düşkündür öyle ki hükümetlerini protestolarla yıldırarak sabah daha fazla uyumak için çalışma saatlerini bile değiştirmişlerdir, evet sırf eğlenmek için.

fırsatınız olurasa gidin, görün, eğlenin.

son olarak bir de başkentleri kopenhag dachristiania adlı kendilerince özerk bölgeleri vardır ki hippiler tarafından 70 lerden beri polisler buraya sokulmamaktadır, dolayısıyla illegal denen olgu bu bölgede yoktur.
    (hidrolaz, 10.10.2009 06:14)
  4. ayakları üzerinde durabilen, her işini kendi yapan, kendiyle ve cinsiyetiyle/cinselliğiyle barışık, şahane baba olabilen erkekler yetiştirmeleri olabilir mesela bu tapınmanın sebebi. nasıl bi toplumdur, nasıl bi kültürdür, nasıl bi eğitim sistemidir helal olsun.
    (ay cadisi, 10.10.2009 09:00)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil