|
|
- spoiler
nam-ı diğer french chick.lost'taki karakterlerden biri.ayrıca kendisni feci derecede blackie lawless'a benzetmekteyim.
spoiler
- (bkz: danielle rousseau'nun saçları)
- --spoiler--
othersla işbirliği yaptığına kanaat getirdiğim karakter.ne zaman others ile uçaktan düşenler arasında bir vukuat olsa bu kadın bir şekilde sıvışıyor arkadaş.hatta sezon 3 bölüm 11'de mikhail'in bulunduğu uydu yayını yapan istasyonu kontrol edecekleri sırada "adada sağ kalmayı bu tarz temaslardan kaçınarak başardım" diyerek* yine yapacağını yapmıştı.
bende buraya yazıyorum,dizi bittiğinde ben demiştim derim,bu kadın ajan arkadaş,ben bunu bilir bunu söylerim.
--spoiler--(gurme, 07.05.2007 17:31)
- lost'un deli kadını
(corvo, 07.05.2007 18:18)
- ismi; aslında kuşku dolu bir anagrama yönlendiriyor bizi;
danielle rousseau = a real lie used on us
türkçesiyle; üzerimizde kullanılmış (bize söylenmiş) gerçek bir yalan..
galiba bu ifade onun bir others olduğunu gösterebilir..beklemedeyiz, keşfedeceğiz kendisini elbet..(zeus, 21.06.2007 13:50 ~ 13:52)
- adada tek tabanca takılmayı seven kaptan mağara adamı kılıklı lost karakteri, 16 yıldır adadadır the others nası icabına bakmamıştır ilginçtir oceanic flight 815 adaya düşmese kızını da bulamıyacak gibidir alex e de sawyer ve kate in maceraları sayesinde 3.sezonun sonlarında kavuşmuştur, en büyük eğlencesi türlü türlü tuzaklar kurmak krize girip ada sakinlerinin çocuklarını kaçırmak vesairedir, telsiz kaydında ki sesi hoştur ama 16 yıl sesine de kötü gelmiştir, asosyel bir tiptir ama zor şartlarda hayatta kalmanın gazıyla 100 söz fatoda gücündedir.
- en sevdiğim bu benim. rüyalarımın kadını diil de böyle teyzem olsaydı mesela çok severdim.
-olm benim bi teyzem var 16 yıl bi adada tek başına yaşamış. ama adada böyle insanları parçalayan bi duman filan var düşün. çok pis ortam.
- lost'un gizemli karakterlerinden biri (gerçi çoğu öyle ama)
(billy, 15.11.2007 17:37)
- ada müdavimi denilesi insan modelinin oynanmakta olduğu karakter adı.
- gerçekte hırvattır. zagrebli hatta.
- türk versiyonu için :
(bkz: zeynep tunuslu)
- kızının ortaya çıkmasıyla bilmem kaç sezon boyunca erkek sandığımız alex in kız olduğunu öğrenme şansına nail olarak bizim için sayid le olan karşılaşması heyacanını yitirmiş bir lost klasiği..hugo yla aralarında birşeyler olacağı palavraları da çevredeki pek çok lost sever tarafından ortaya atılmıştı lakin iddialar boşa çıktı..
- çok güzel bir kadındır..
kızı daha güzeldir..
--spoiler--
benjamin de farklı, yakışıklı deilse bile kesinlikle çekici bir adamdır zaten..öyle diyolar yani..
kısacası, kızı öldürmeselerdi keşke..girimin teması budur..
--spoiler--
- (bkz: mira furlan)
- (bkz: jean jack rousseau)
|