daniel negreanu   

adana çık aradan

1. high stakes poker programının çoğu sezonunda yer alan pokerci.kendisi oyunu süper okumasına rağmen eline adam gibi bir el gelmediğinden istediği işi yapamaz genede ufak ellerle aldığı başarılarla kendisine bir hayran kitlesi yaratır.

ayrıca e2'de dönen tanıtımlarda kendisi üç kere görülebilirken bunlardan ikisinde elinde koca tomar dolarları ortaya fırlatmaktadır.
    (seperated ways, 24.06.2007 12:10)
  2. kıl bi tipi olmasına rağmen high stakes poker'de en sevdiğim oynucudur kendisi.

evet o programda bile birilerini tutuyorum.
    (noscho, 02.07.2007 22:39)
  3. sanıyorum high stakes poker isimli programda ben de dahil birçok kişinin dikkatini çeken oyuncu. aslında benim dikkatimi çekmesinin nedeni oyunu falan değil, kendisinin sesini edward norton'un sesine çokça benzetmekteyim, aslında tipi falan da andırıyor bana göre. sırf bu yüzden sanırım sempati besliyor ve destekliyorum programı izlerken.
    (sycrone one, 20.07.2007 23:21 ~ 23:22)
  4. sebepsiz sempati beslediğim insanlardandır kendisi.. gerçekten edward norton ile benzerliğinden midir yoksa oyunu çok iyi oynadığından mıdır bilemiyorum..
    (jose, 20.07.2007 23:36)
  5. ne zaman oyununu izlesem sam farha'nın düdüklediği kumarbaz. bok gibi de parası vardır.
    (keyif pezevengi, 17.02.2008 12:59)
  6. en taşak poker oyuncularındandır. bu özelliği nedeniyle uyuz bi tipi olmasına rağmen çok sevilir ve her türlü poker organizasyonunda yer alır. high stakes pokerın izlenme nedenlerinden birisidir.
    (lord andurien, 17.02.2008 13:21)
  7. pokerden yapmış olduğu servetinin büyük bir kısmını son zamanlarda yine pokerde kaybetmiş kumarbaz. oyunu ve rakibi en iyi okuyan oyuncu olmasına rağmen loose oyunu şanssızlıgı ile birleşince genelde hayranlarını üzer ama yine de seviyoruz kendisini.
    (5kapak1tabak, 22.03.2008 23:11)