dangerous liaisons   

adana çık aradan

1. glenn close, john malkovich, michelle pfieffer, uma thurman, keanu reeves kadrosuna sahipken, izlememenin kayıp olduğu filmlerden... biraz iç sıkıcı senaryosu aşk entrikalarıyla ilgilidir
    (greeen, 02.07.2004 22:35)
  2. choderlos de laclos'nun mektuplardan oluşmuş olup baştan çıkarma hikayelerinin anlattıldığı kitabı.bitirmek için çok uğraştığım kitaplardandır.
    (julien sorel, 21.04.2006 23:35 ~ 23:36)
  3. yönetmenliğini stephen frears'ın yaptığı türkiyede tehlikeli ilişkiler adıyla gösterime giren dönem film.john malkovich bu filmde oyunculuğu ile tavan yapmıştır.film ayrıca en iyi kostüm oskarını da almıştır.
    (cinephile, 19.01.2007 05:42 ~ 05:50)
  4. john malkovich'in cecile'i oynayan uma thurman'ın kalçasında mektup yazdığı sahneyle beni benden alan entrika dolu film.
    (scorpeo, 27.01.2008 14:08)
  5. en güzel les liaisons dangereuses uyarlaması olması muhtemel. unutamadığım detaylara geçeyim:

hollywood'un karizmatik aliye rona'sı glenn close'un canlandırdığı merteuil karakteri, valmont'a köprüleri attıkları anda öyle bir "all right then... war." der ki dayak yemiş kınalı yapıncak olur insan, sığınacak ediz hun arar. ayrıca john malkovich, sikör kont rolünde bir sürü genç arkadaşımıza sektörde liderlik sırlarını açıklarken, "it's beyond my control" dediği sahne de ayrıca etkileyicidir. zaten filmi bu iki oyuncunun paslaşmasına hayran olarak geçirmiştim. ayrıca filmin ilk ve son sahnelerine dikkat.*
    (iao, 02.09.2008 00:51 ~ 00:54)