dev gibi paketi olan(bir kek paketine göre canım),içi akışkan çikolatalı,dışı bildiğin kek,yeni çıkan dan kek.yeni yedim orgazm olmuş gibiyim.
(bkz:
niye her güzel şeyin bir sonu var)
ilk ısırdığınızda "bu ne lan çukulata yok bunu içinde." diye tepki verdiğiniz, ama sonra aşağılara indikçe
homer simpson'un "hmmmm donuts!" dediğınde aldığı hazzı aldığınız kek.
sanırım son yılların en bomba en komik reklamına vesile olan ürün.
"esmer kavruk bi adam,kim?"
browni'den sonra en iyi kek. hatta birinciliği dan kek magmaya verdim gitti! o nasıl bir karameldir allahım! midemden, dilimden, damağımdan 'evvet! evvet! ahh ıhh çok güzeel!' seslerini duyuyorum resmen yerken. tebriklerrrr!
'pele'li reklamında, erdem yener, 'sana şööle söyliim, sezzzondaa' diye başladığı cümlesindeki surat ifadesiyle beni benden almıştır.
reklam filmleriyle beni gıdıklamaktan da öteye itmiş nefis kektir kendileri. paketi açlıkla karışık aceleyle açtıktan sonra karşınıza gayet normal görünümlü bir kek çıkmakta ve bir an duraklamanıza sebebiyet vermekte fakat ilk ısırıktan sonra dadından yinmemektedir. alınası ve sömürülesidir.
yorgan gibi ambalajın içinde insana kek arattıran,şaka mı bu dedirten kek...keki bul,içindeki çikolatayı,karemeli ara...zahmetli iş bunlar yaa.allah aratmasın.
bomba bir reklamı olan kek. "dedi olm salı günü gel brezilya milli takımında başla"
reklamlarını görünce "var böyle insanlar harbiden" diye dehşete düşürür insanı.
o kadar abartıya rağmen, anamın özenilmeden yapılmış hiçbişeysiz kekine bile yetişemeyecek kek. çok daha güzelleri var abartmamak lazım
ne magması lan? diye sorulası iğrenç kek..yedim ve içim kurudu.
paketine kanıp aldığınızda
cücük kadar kek çıkan
kekleme harikası.
zaten vardı öyle bir kek çeşidi başka markalarda. neden bu kadar gaza geldiklerini anlamadığım markanın keki. çok bir yeni halt buldular sanki, hem de küçük ve kuru, pop kek daha güzel be.
etinin
topkek bidolu ile misillediği kek.
efendim
gxix'ten öğrendiğim bir şey var bu lezzet harikası ile ilgili. alıyorsunuz bu kekin çikolatalı olanını. kaloriferin üzerinde 20 dakika bir yüzü, 20 dakika da diğer yüzü ısınıyor. sonrasında içindeki çikolatanın iyice yavşamasıyla lezzeti ikiye katlıyorsunuz. afiyet olsun efendim.