|
|
- aynı gazetenin işte o üyeler adlı manşetinden sonra attığı bir sürmanşet. valla ortada tükürdüğünü yalayan varsa vakit gazetesi olmuş gibi.
edit: linkini koyalım da burada bulunsun.
http://www.itusozluk.com/...
- sonuçta vakit gazetesinde çıkmış bir haberdir, kime neyi yalamak düştüğü ortadadır.
- sözlük formatından özür dileyerek "ahahahahah" demek istiyorum sayın seyirciler. tükürdüğümüzü yalamak düşüyormuş bizlere ne hazin! vakit gazetesi gibi itibarı, saygınlığı ve tarafsızlığı tartışılamayacak bir kutsal gazetenin bu nüshasını zamanında ankara 11. ağır cezaya gönderselerdi eminim şu anda muzaffer tekin imralıdaki yerini almış olurdu.
lakin şekerparem bir de şöyle birşeyler de var belki ilgini çeker. üşenmeyip yazacağım:
1- a. arslan'ın m.tekin'in şirketinin avukatı olduğu ortaya çıktı.
doğuş faktöring isimli ayhan parlak'a ait şirkette a.arslan'ın avukatlığı 2002-2004 yılları arasında görünmekte. m.tekin'in şirkete kağıt üzerindeki ortaklığı ise kağıt üzerindedir. kağıt üzerinde diyorum çünkü adı geçen şirkette ne aktif bir görevi ne de herhangi bir para alışverişi olmuş sadece dış ortaklardan birinin talebi üzerine hatra binaen bir süre ortak görünmüştür. yok buna inanmadıysanız adı geçen ortaklık 2004-2006 senelerindedir ki bu da alparslan arslan'ın şirketle alakası olmayan bir döneme denk gelir.
2-arslan'ın tekin'in ortağı ayhan parlak'tan para aldığı saptandı.
ücret-i vekalet olabilir mi bi soralım bakalım vakit gazetesine.
3-tekin ve arslan arasındaki telefon görüşmeleri.
ah en sevdiğim muhabbet. m. tekin ve alparslan arslan danıştay saldırısından önce tam 64 kez telefonda görüşmüşler. breh breh! 11. ağır cezanın dosyasında mevcut değil nedense bu? vakitin gizli arşivinden mi alınmış ola ki? şöyle diyor resmi polis kayıtları ve tutanakları: m.tekin ile a.arslan arasındaki tek telefon görüşmesi saldırıdan 13 ay önce bir bayram sabahı 25 sn.lik bir görüşmedir. e bi bağlantı var demekki arayıp bayramını kutladığına göre diye düşünenler çıkabilir haklı olarak. onu da a.arslan'a soracağız bi zahmet. görüştün mü sen bu adamla hayatında hiç? yok. hiç başka bir telefon görüşmen oldu mu? olmadı... nereden çıktı bu 64 kez görüşme geyiği ? bilen yook! ama konuşan çok bittabi!
4-osman yıldırım, saldırının veli küçük'ün de katıldığı bir toplantıda kararlaştırıldığını itiraf etti.
aynı zanlı daha önce bombaları m.tekin'den, sonra rasim görümden aldığını da itiraf etti. dilekçeler yazdı. o dilekçelerde ki azmettirici adları her hafta değişti. hangisine inanalım sayın yazar? sakın danıştay saldırısı üzerinden karalamaya çalıştığımız sevgili dinci kesiminizin sevgili katil mensubu hedef saptırıyor olmasın?
5-arslan'ın babasının ergenekon zanlısının avukatı ile telefonlaşması dinlemeye takıldı.
hangi zanlının babası ile? 56sı tutuklu 90ı aşkın zanlı var. ilhan selçuk'un rahmetli babası mı acep?
6-ümraniye'de ele geçirilen bombalar ile cumhuriyet'e atılan bombaların fünye numaraları aynı çıktı.
mke ile ve emekli askerlerle yaptığımız görüşmelerden şu sonuç çıktı. aynı fünye numarası ile üretilem bomba sayısı 40 bin ile 50 bin arasında değişmekte. yani bu iddia şöyle birşey: hablemitoğlu cinayetini işleyen de uğur mumcuyu katleden de toyata yaris marka araba kullanıyordu. vay anasına sayın seyirciler' bağlantıya bakın.
off sıkıldım...toparlayayım.
veli ile arslan aynı karedeymiş! sanki dağda eğitim de çekilmiş foto! yurtdışında bir panel ve bi grup insan. ben de pekala diyebilirim ki bu adamlar bu işi önceden planladı ellerini güçlendirmek için de gidip veliyle bir fotoraf çektirdi, tekin'in şirketine kendini saklayıp avukat diye girdi.
emin gürses'in cumhuriyet'e bomba atanlara 20'şer bin dolar para teklif edildiği itirafı.
danıştay kameralarının saldırıdan bir gün önce bozulması dikkat çekti.
danıştay sanıklarının, saldırı planının bir barda yapıldığına ilişkin itirafları.
evet danıştay sanıkları ergenekoncu diye içeri tıkılanlara bok atmaktan geri durmamaktadırlar. e ben de şimdi desem bizim sözlükte nur diye bir yazar var.uğur mumcu cinayetini o azmettirdi bana ben de gittim yaptım. bunu da kanıt olarak önümüze mi koyacaksınız?
kameralar bozukmuş! yüce ergenekonun ilahi gücünden başkası yetmiyor di mi o kameraları bozmaya?
demem o ki şekerler vakit yalancı,takkiyeci,şeriatçı,paçavra bir gazetedir. o kadar korkaktırlar ki haklarında açılan davaların tebliğlerini almayı bile yemiyor kıçları, adres saptırıyorlar.
siz gelin her okuduğunuza balıklama atlayıp, boş kafayla ahkam kesmeyin. bir iddiada bulunacaksan altını azıcık dolduracaksın. e zekeriya öz de koymuş bak iddianameye diyeceksiniz. onun mumu da mahkeme önüne çıkana kadar...
hadi dağılın. ziyadesiyle sıkıldım bu ergenekon mevzuundan!
edit:dünyayı kurtaran adamdan gelen düzeltme: karedeki adamın alparslan arslan olmadığı ortaya çıkmış. azeri bir gençmiş. e ama haklı vakit ben anlamadım onlar nasıl anlasın? daha da önemlisi neden anlasın...
- (bkz: vakiti a.k. partisine bağlayan gönül köprüsü)
- (bkz: malabadi köprüsü)
- masum insanları suçlanmaktan kurtarmış köprüdür.
bugün camiiye giderken kendi ülkemde potansiyel rejim düşmanı ve katil olarak görülmüyorsam bunun sebebi artık gerçeklerin eskisi gibi saklanamadığıdır.
önceden ne güzeldi oysa ki, öldür kafana göre birini, sonra de ki bunu komunistler öldürdü, hadi siz de gidin onları öldürün.
sonra konjonktür değişti. bu sefer de bunu müslüman, dindar bir insan öldürdü, hadi onlardan nefret edelim furyası başladı.
bu millet bu tür provakasyonlardan çok çekti, kendi kardeşiyle kavgalı hale geldi; ama artık bu tarz oyunları yemiyor.
danıştay saldırısını yapan insan ne dindar, mütedeyyin bir insandır. ne de atatürkçü ve laiktir. karanlık emellere hizmet eden karanlık insanların piyonudur. çok şükür allah oyunlarını bozdu da kendi oyunları içinde boğuluyorlar yavaş yavaş.
- en büyük köprü veli küçük tür. danıştay saldırısını düzenleyen alparslan arslan ile veli küçük ün yan yana çekilmiş fotoğrafları vardır. artık oha dır. bu örgütü ve bağlantılarını göründür, kör olmayındır. ulusalcılık zırvalarını bırakındır. yani daha nasıl bir kanıt istiyorsunuzdur? zamanın italyası gibi her yer kangren olduktan sonra mı anlayacaksınız? şimdi birileri danıştay katili ile jitem in kurucularından olan bir paşanın aynı fotoğrafta bulunmasını normal karşılayabilir, her şey normal zaten, bu ergenekon da hikaye. gazeteler, tv ler radyolar ve bir çok yazar boşa bas bas bağırıyor. zaten bağıranlar akp li, bağırmayanlar chp li bu değil mi olay? bu adamlar darbe gerçekleştirseydi şu an bu satırları bile okuyamayacağınızı biliyorsunuz değil mi?
işte o ergenekon üyeleri;
http://www.radikal.com.tr/...
- sözü geçen 10 köprüden en önemlisi olan fotoğrafa oha olanlar için birkaç link verelim öncelikle:
http://karsigorus.wordpress.com/...
http://www.hurriyet.com.tr/...
eskiden rahat rahat camiye gidemeyen ali babacan'ın mahsun müslümanları varmış onlara verecek bir link yok elimde.
bir de yorumla , onun bunun köşe yazısı ile değil bilgi ve resmi belgelerle temellendirirsek savunduklarımızı ciddiyet kasbeder belki birgün. bu haliyle trajikomik bir görünümde.
vakit gazetesine yaraşmayacak namert tutumumdan ötürü de özür dilerim sözlük ahalisinden. o mert vakit ki tebliğ mazbatalarını tebellüğ etmemek için ticaret sicile yanlış adres vermekten imtina etmez. o mert vakit ki becerip tebliğ çıkartıp dava açıp kazandığınızda, mahkemece hükmedilen tazminatları ödememek için biz yazarlara maaş vermiyoruz gönüllü yazıyorlar diye cevap gönderir.
bizim aklımız basmıyor bu kadar mertliğe, beceremiyoruz. di mi şeker?
- (bkz: vakit gazetesi samimiyeti)
(bkz: hem akıllı hem güzel hem zengin hem anlayışlı kız)
- gereksiz köprüler. bir tüp geçit görürdü bu işi.
|