dallamalara gönül veren kızlar 

sayfa  / 3
adana çık aradan

1. (bkz. çoğunluk)

edit: hatta (bkz: büyük çoğunluk)
    (8844455, 10.03.2004 16:41 ~ 14.01.2006 00:03)

2. (bkz. armudun iyisini ayılar yer)
    (scar, 14.03.2004 21:25)
  3. gönül verilen kızın başkasına gönül vermesiyle kızı kapan tarafı dallama yapan , insanın içgüdülerinden gelen savunma mekanizması. zira bana da hep öyle gelmektedir fakat çekemediğim için asıl dallama benim onu da biliyorum.
    (bkz. neler diyorum ben)
    (togisama, 23.03.2004 12:57)
  4. asla gönül verilmemesi gerekli olan kızlar
    (shemsipashapasaji, 14.04.2004 19:36)
  5. (bkz: gönül bu ota da konar boka da)
    (benbirküçükcezveyimköşebucakgezmeyim, 23.11.2004 17:21)
  6. dallamalara karşı büyük sempati besleyen,dallamaları "gençliğin yeni ilahı", "hastası olunan varlıklar", "verecek olsam dallamaya verirdim" şeklinde afişe ederek sokakta kendi yiyip bitirerek dolaşan hatunlardır.

kendilerini ayırt etmek, toplumda kendilerine özel bir alt küme oluşturmak son derece kolaydır nitekim. bireyin gönül verip, refuse yediği tüm kız grubu dallamalara gönül vermektedir. bu durumda erkek birey süper, mega, atletik, entelektüel olmasına rağmen kız kesiminden hala refuse yiyiyor ise varılacak olgu: "gönül veriyorum ama dallama olmadığım için reddediliyorum. tüm kızlar dallamalardan hoşlanıyor. tek dallama olmayan benim" olgusudur.

dallamalara gönül veriliyorsa amacınız gönlünüzü değiştirmek, yanan bahrınıza bir bardak turkuaz su dökmektir. yoksa hulk olup amerikan ordusunu da yenseniz nafiledir. yüzlerce ansiklopedi bitirip hatuna çekeceğiniz entel ayakları faydasızdır.

bu durumda yapılacak iş ve hukuk dallama olup ortamlara akmaktır. denyoluğun üst seviyelerine varmaktır ki "dallamalara gönül veren kızlar" size de baksın, size de gönül versin, hatta fazlasını versin vermişken.

not: bu giri kızların gönül verdiği bir dallama sayesinde editlenmiştir.
    (man on the moon, 23.11.2004 20:00 ~ 04.01.2007 22:40)
  7. bir dallama olarak hastası olduğum hatun modelidir efendim. tabii ki dallama olmanın getirdiği çeşitli avantajlar göz önünde bulundurulduğunda hatunların gönüllerini kaptırmaması söz konusu olamaz. tahminimce olur olmadık yaptığım denyoca hareketler, pala bıyık bırakıp üstüne taktığım aynalı güneş gözlüklerinin de bu muhteşem çekicilikte payı olduğunu düşünmekteyim. çeşitli bilim adamları bu muhteşem etkimi özellikle dallama olmama bağlıyor ama ben gözlüklerin de etkili olduğu konusunda iddalıyım. (neyse konumuzdan uzaklaşmayalım, şimdi başladıktan sonra anlat anlat bitmez. macera çok zaman az.)sonuçta özellikle bu tipte olan kızlar en yüksek bilince sahiptirler. işte duygusalım çok bilgiliyim ayakları da olmaz bunlarda. realisttirler, beraber olucakları adamın tipine falan da bakarlar ama tabii ki aradıkları en önemli ayrıntı erkeğin maganda olmasıdır. ince ruhlu tiplerle hiç işi de olmaz bunların*
    sanat olarak sadece akrostişli şiirlerden hoşlanırlar. hepsini seviyorum ve "i kiss you" diyerek bitiriyorum.
    (bkz: internet mahir)
    (radiance, 26.11.2004 16:13 ~ 14.06.2007 10:14)
  8. massimo dallema'nın karısıdır. eski italya first lady'si olur kendisi.
    (where is my mind, 26.11.2004 16:16)
  9. oha falan olan hatunlardır kanımca. kişiliğe değil, cepteki kağıtların şıkırtısına, arabasının markasına, oturduğu semte ve çiğ köfte yapabilme kabiliyetine bakarlar *
    (nesseja, 26.11.2004 16:18)
  10. kızların yüzde 99.9'u
    (bkz: die istatistikleri)
    (felis, 10.12.2004 21:20)
  11. kızın da dallama olduğunun göstergesi
    (bkz: tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş)
    (lethe, 16.12.2004 10:18)
  12. gerçekleşme oranı erkekler arasındaki dallama oranı ile doğru orantılı hadise. zira erkeklerin dallaması az olsa kızlar da dallamalara gönül vermiş olmaz
    (delilah, 16.12.2004 10:22)
  13. bu olayın nedeni kanaatimce şudur ki, kızlar mantıklı düşünmeyip gayet duygusal davranırlar.karşıdaki insanın ne menem biri olduğunu farketmemektedirler, farketseler de farketmemezlikten gelmektedirler.bu kızlar masum da olabilirler, ama büyük çoğunluğu göz göre göre '' gönül ferman dinlemiyor kii, napıyım ilerde üzülürüm ağlarım ben de'' diyerek kendilerini feda ediyorlardır.
    (j ai tout oublie, 16.12.2004 10:44)
  14. (bkz: dallamalara veren kızlar)
    (lethe, 16.12.2004 11:32)
  15. tse tarafından gerekli testler sonucu dallamalıkları gerekli normlara apaçık uyan erkeklere kapılıp giden kızların da dallamalıklarından şüphe etmek gerekmektedir,bu tip şahsiyetlere tanrı biran önce akıl fikir ihsan eğlemelidir.
    (cashmere, 14.07.2005 13:48)
  16. (bkz: binar)
    (bkz: bınar)
    (bkz: aynı bokun laciverti)
    (bınar, 15.07.2005 10:58)
  17. genelde güzel kızlar
    (lillymarlin, 07.01.2006 01:32)
  18. tercih özgürlüğünü sindiremeyen insanları keşfetmemize yardımcı olan kızlar.
    (ephendy, 07.01.2006 01:56)
  19. (bkz: urfada oxford vardı da gitmedik mi)
    (jellicle, 07.01.2006 10:53)
  20. bunlar terk edildikten sonra teselliyi dallama olmayan, efendi ve eli yüzü düzgün, iyi aile terbiyesi almış ve nedense ona aşık ve seven birisinin kollarında alır ve şöyle der;

" ama ne yaptım ya, aşıktım ona ama o beni kullandı böhühühüh" şeklinde ağlar ve ilgiyi üstüne çekip tüm şımarıklığını bu çocukta kullanır düzelince de gene aynı hata(!)yı yapar gider gene dallamanın birisiyle çıkar.

(bkz: inadım inat kıçım iki kanat)
    (guenhwyvar, 07.01.2006 12:01)
  21. tam bir durum kurtarma olayıdır. misal bir arkadaşınız size dert yanıyor.

-ya kornish ya abi kaç sene oldu adam gibi ilişkim yok, neye elimi atsam mundar oluyor* nolcak sonum bilmiorm, ben bir yerde yanlış yapıyorum herhalde. kızlara göre ben bir loser'ım kesin*

-bak elcan sokağı düşün misal bağdat caddesini. bir ton güzel kız var di mi? bunların yanında da dallamanın önde gidenleri bayrak sallayanları yok mu? işte sen de o dallamalardan biri olabilirsin düşünsene...
    (kornish, 07.01.2006 12:13)
  22. "bu akşam senle bi yiyişek." diyen dallamaya "ay canımm." diyen manken kız.
    (bkz: ben bugün bunu gördüm)
    (twinkle, 07.01.2006 12:31)
  23. (bkz: sevenler sikilir sikenler sevilir)
    (amon pa, 07.01.2006 13:00 ~ 13:01)
  24. allah'tan belaya uğratılacaklar listesine almasını istediğim topluluktur.dallamalarla beraber toplum sağlığı için yokedilmeleri belki faşistçe ama etkili ve yararlı bir kurtuluş yoludur.çünkü dallamalık ilk olarak aile ortamında öğrenilen bir olgudur...
    (bkz: acımak yok)
    (anarko, 06.03.2006 14:31)
  25. dallamanın kızın gözünde nasıl göründüğü sorusuyla yanıtlanacak, "abi neyin var, hayrola? yine yenge muhabbeti dimi?" olgusu.
    (lefteyenine, 06.03.2006 17:45)
 sayfa  / 3