ister benim kadar sigara iç(günde 2-4 paket arası) ne bileyim ister bukowski kadar içki iç kafadan 70' i garantilediğinin resmidir. dert tasa kalmaz adamda iki de martı çığlığı uykuya dalarken...
bir zamanlar kısa dalga (3 - 30mhz) radyomla yaptığım şey. (içinde bulunduğum durum).
"ciiuuivv" diye fantastik bir ses çıkarır o. böyle arap kanalları, savaşın ortasından gelen muhabere sesleri gibi korkutucu yankılı sesler falan gelir, altınıza sıçırtarak uyutur.
üniversitede okuyan kimi öğrencilerin yıl sonuna doğru yapılan gezilerden birine katılması vesilesyle, gittikleri tatil beldesinde*, en ucuz konaklama yolu olarak seçtiği şezlongta uyumanın kaçınılmaz sonucu.
su sesinin çağrıştırdığı şeyi biliriz, uyurken insana kötü şeyler de yaptırırmış.. pek tavsiye etmem diyim ben size..
(bkz: daha nası anlatsam bilemedim)
güzeldir,kumsalda hava yeni aydınlanırken dalga sesiyle uyanmak vardır ki bir de muhteşemdir.kafanızı kaldırıp doğrulduğunuzda gördüğünüz ufuksuz deniz cabasıdır.dalga sesi,yarı aydınlanmış gökyüzü ve gri-mavi tonlarında gözüken deniz ve tek uyanan olarak yalnız siz...
ölürken gözlerimin önünden bir film şeridi gibi geçecekse hayat,o sabah gördüğüm manzara ve hissettiğim şey kesinlikle yer alacak.
evinizin karşısında bir ekmek fırını var ise biraz hayal gücü kattıktan sonra her akşam yaşayabileceğiniz mükemmel duygu. o kocaman ekmek tepsilerini tek tek sürmeleri yok mu..