belki ilginizi çeker
  1. · münevver
  2. · en beğenilen yazar nickleri
gündem
  1. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  2. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  3. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  4. · günün tek cümlelik özeti
  5. · disko kralı
  6. · yaran diyaloglar
  7. · ezel
  8. · eskişehir
  9. · kunduz

dahi anlamındaki de kadar popülerim  

1. altıncı nesil, hoş bir nicke sahip yazar. hoş geldi!
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 08.07.2009 18:58)
  2. ayrılıp da gelmesini dilediğimiz yazar zira birleşik yazıldığında çok itici oluyor.*
    (stellar wind, 08.07.2009 19:12)
  3. iddialı bir nicke sahip yazar aynı zamanda.*
    (april1404, 08.07.2009 22:16)
  4. nesildaş yazardır.

baskı altında nickaltı yazdırıyor bana öyle zorbacı biri işte.
    tehdit altındayım kısaca.
    muhabbeti de fena sayılmaz işte *

dipnot: benden fazla estetik kaygılara sahip olan hatta takıntılı yazardır.***
    (allnightmarelong, 11.07.2009 00:07 ~ 00:15)
  5. dahi anlamındaki de'yi bitişik yazdığı anda daha da popüler olacak altıncı nesil yazar.
    (yalnız insan merdivendir hiçbir yere varmayan, 11.07.2009 01:25)
  6. alıngan ve zaman zaman da saldırgan kişilik.
    bazen hiç anlaşamıyoruz kendisiyle ama genel itibariyle özünde iyi bir insan.pek bir kuralcı burnumdan getiriyor.
    neden hala konuşuyoruz,seviyorum kendisini.
    (hipoaktivite, 13.07.2009 16:18 ~ 16:18)
  7. tanımam etmem ama nickine bayıldığım, iki kelam etmeden geçemediğim yazar.

çünkü dahi anlamındaki de - ki kendisi iki harften çok daha büyük anlamlar taşır cümle içinde - kadar saygı duyulası bir bağlaç görmedim ben. bağlaç demek haksizlik olur bana kalırsa, ki benim gibi düşünen başkaları da varki "dahi anlamındaki de " diye isimlendirilmiş. önceki cümlede kullandığım ayrı yazılan "ki" var mesela bir de, ama o kim "de" ile sidik yarıştırmak kim. kıssadan hisse severiz biz deyi. popülaritesine saygı duyar, şapka çıkarır o da yetmez on saflardan alkış tutarız. ama asıl sevdiğimiz onu ayrı yazan bilinçli okuryazarlardır ki (evet yine ki) onlara şu sıcak yaz günlerinde bir kova buz hediye etmek isterim.
    (spatz, 13.07.2009 16:32 ~ 16:33)
  8. pek bi' sevilen.

sevildiğini unutuyor bazen, o kötü.
    (depressive polyanna, 24.07.2009 23:30)
  9. şu sözlükte nickimi beğenmeyen tek şahsiyet. ukalalık edip teşekkür ettim, ama aklıma takıldı. nesi varmış nickimin lan diye? hayır bir de izmir'le bağdaştırmış. izmirli olan yazarların nicklerinde bi ortaklık var da ben mi göremedim ki? du bakim, ben biraz daha inceliym. *

ayrıca nesildaşmış. e hoşgelmiş diyelim mademse. *
    (n excantric matmazel, 17.08.2009 10:30 ~ 13:27)
  10. an itibariyle msn vasıtasıyla gerçekleştirdiğim tüm dürtüşlere rağmen şahsımı sallamayan şahıs. görüyorum bir de sözlükte geziniyor. utan1. *
    (depressive polyanna, 21.08.2009 00:20 ~ 00:21)
  11. aylar önce bir mesajla hayatımı aydınlatmaya başlamış ve kendini buna adamış olan güzel insan.ukalalığını ve 'pis' liğini hesaba katmazsak sayfalarca övülmeyi hak eden,hayata bakış açısıyla,mantıklı yanıyla,duyarlı oluşuyla,bilgisiyle... insanı derinden etkileyen inceliklerle dolu yazar.dengesizliğe hiç gelemediği için zaman zaman öfkeleniyor yakınındakilere,ama saman alevi gibi öfkesi,pek şatır kendisi.çok mutlu ediyor beni.tüm delilikleriyle çok seviliyor bu 'çocuk',sevildiğini bilmenin şımarıklığı üzerindeyken bile.
    (dea tacita, 24.08.2009 18:54)
  12. (bkz: @3888486)

avel ne lan, diye arattım; "şaşkın" demekmiş. kendisini pek bir münevver gördüm.
    (damdanakan, 31.08.2009 23:47 ~ 23:47)
  13. uzun süredir muhabbet etmediğim tüm arkadaşlarım arasında, doyasıya sohbet etmeyi en çok özlediğim adam bu. böyle denize karşı şarap açıp da sabaha kadar muhabbet edesim var çok uzun süredir. özledim lan seni.
    (marchus, 18.11.2009 20:53)
  14. o 'de' yi, 'dahi' anlamı kattığı kelimeyle çarpıştırasım var. imla kurallarını yemişim. böyle canı yansın o 'de'nin. kafası kırılsın. beyni yerine yerleşir belki.
    p.s : akıllı ol. özledim.
    (depressive polyanna, 26.11.2009 14:43)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil