belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  2. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  3. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  4. · ugg düşmanı ezik kızlar
  5. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  6. · tunceli alevileri dinsizdir
  7. · ugg
  8. · ondskan
  9. · yüze karşı söylemek istenip söylenemeyenler

dahi adam tembel olur  

1. kendi dehasının farkına varan adam "hoba şunu da yapayım , abarey buna da koşayım" demez. "bi kalksam hepsini parmağımın ucuyla yaparım" diyebilecek kadar kendine güvendiği için yayar ha yayar yayar.

son kuplede cem karacadan esinlenilmiştir.
    (bkz: tamirci çırağı)
    (mahmur beste, 09.01.2009 11:31)
  2. ben değilde sevgilimin yaptığı bir vukuatı paylaşmak istiyorum.bir akşam uzanmış yatarak tv izliyorduk.ben daha fazla dayanamayıp uyuyacağımı söyledim.onunda aynı şekilde gözlerinden uyku akıyodu, bende aynen dedi.fakat iki büyük sorunumuz vardı.birincisi ışık açıktı, ikinciside tv açıktı ve kumandası çalışmıyordu.ama ikimizinde kalkıp kapatıcak hali yoktu.fakat hem ışık hemde tv nin sesi çok rahatsız ediciydi.bişeyler yapmak gerekti.işte tam o sırada sevgilim bir kol hamlesiyle uzatıp masanın üzerinde duran kablo parçasını eline aldı, ucundaki telleri iki uç şeklinde kıvırıp yatağın yanındaki duvarda bulunan prize soktu.bunu yapmasıyla sigorta attı, ışıkta tv de kapandı ve tabii 15 katlı 60 daireli apartmanın sigortası ile birlikte.
    (çıtırpaneharcı, 09.01.2009 12:57)
  3. pek saçma söz.

zeki ama çalışmıyor gibi, demek ki o kadar da zeki değil, zeki olsa çalışır çünkü insan, bunun da yeterince dahi olmadığını tembelliğinden anlarız. ben de eskiden kendimi bu sınıflandırmaya dahil ederdim ama bu kadar tembelliğin üstüne artık gerizekalı mıyım acaba demiyor değilim.
    (yaşlı çocuk, 09.01.2009 13:06)
  4. tembel tesellisidir.
    (351986, 28.02.2009 14:25)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil