belki ilginizi çeker
  1. · jandarma biz dadaistiz yalnız dostuz biz sana
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  2. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  3. · giyotine yolladılar gitmedim
  4. · tunceli alevileri dinsizdir
  5. · boylumlama
  6. · annenin gençlik fotoğrafları
  7. · bir kadının bilmesi gerekenler
  8. · pascal nouma
  9. · marmara üniversitesi haydarpaşa kampüsü

dadaist yapıbozumcu  

1. altıncı nesil yazar, hoş gelişler ola...
    (triangle, 12.05.2009 00:14)
  2. ben bu dadaizm akımını biyerden biliyorum dedim sayesinde, hatta tanıyor muyum kendini diye de peşisıra bikaç soru daha sordurdu..

bakalım gerçek çıkar yakında, hoşgelmiş..

fondibenot; yanlış alarmmış, katiyen farklı noktalarındaymışız hayatın ama olsun yine de hoşgelmiş..
    (kaygısız, 12.05.2009 00:32 ~ 00:54)
  3. nickinin cazibesi sebebiyle nickaltına olumlu giri yazdığım ilk kişi olmuştur. derrida'yı chanson dada'yı söylerken hayal etmek falan filan.
    (comtesse de lautreamont, 12.05.2009 00:39 ~ 00:40)
  4. çeşitli ortamlardaki sloganı jandarma biz dadaistiz yalnız dostuz biz sana olan yazardır, çizerdir, melankomik gerilladır, mumaileyh. hoş geldin diyende, hoş bulduk der.
    (dadaist yapıbozumcu, 12.05.2009 00:46)
  5. ileride değerlenecek buralar; o yüzden şimdiden yazmak gerek. iyi yazıyor, gece gece yazdığı bir yazı uyumadan önce ziyadesiyle mutlu etti beni. hoşgelmiş.
    (jadore, 12.05.2009 01:47)
  6. hoşgelmiş yazar. istanbul üzerine güzel yazılarının devamını beklemekteyim, sanırım okunacak bir yazar daha farkettim kendi adıma. biraz formata dikkat etmesini de rica edeceğim, allah muhafaza istanbul yazıları kesilsin istemem. selam ola.
    (cd temizleme bezi, 13.05.2009 22:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil