belki ilginizi çeker
  1. · mtb
  2. · mountain bike
  3. · bisiklet
gündem
  1. · ezel
  2. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  3. · bir kadının bilmesi gerekenler
  4. · darwin i bitiren balık
  5. · ugg
  6. · giyotine yolladılar gitmedim
  7. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  8. · etv
  9. · öss yi kazanamamak

dağ bisikleti  

1. en güzel bisiklet sporudur. parkurları diğer bisiklet sporlarından daha zevklidir. eskiden ne ön çatalda, ne koltukta süspansiyon yoktu, dağ bayır gezdikten sonra saatlerce ağrısını çekerdik. artık çeşitli markaların çıkardığı süspansiyonlu, disk frenli bisikletler sayesinde yorgunluk azaldı, heyecan çoğaldı.
    (aqua, 30.03.2005 03:19)
  2. ekseriyetle kalın tekerlekli bisikletlerdir. asfaltta da pek hız yapamazlar.
    (azwepsa, 15.07.2006 15:33)
  3. adına aldanıp dağa bayıra sürmemek lazımdır bu bisikletleri. tekeri patlar, zirciri kesilir, su kaynatır. sizi yarı yolda bırakır. tabi sizin bisikletiniz arabanızdan daha pahalıysa durum farklı olabilir.
    (stairway to heaven, 15.07.2006 16:29)
  4. (ben bilmem beyim bilir, 14.07.2007 15:07)
  5. o televizyonda gördüğümüz parkurlar nerde, özentiden bir yerleimiz şişerdi mazallah. e az da düşmedik hani "bir çoğumuz"...
    (zibidi gonzales, 15.04.2009 00:08)
  6. bir çocukluk hayalidir... bisiklete binmeyi öğrendikten hemen sonra başlar bu dağ bisikleti hayali... yaklaşık 5 sene öncesine kadar mahallelere inmediğinden benim çocukluğumda bile yoktu öyle pek kimsede, kendimden biliyorum yani...

özellikle süspansiyon sistemi etkiler çocuk yaştaki bünyeyi.. sen bir kasis veya yüksekliğin etrafından dolaşırken o bisikletler kolayca üstlerinden geçebilirlerdi... tekerleri de ayrı bir karizmadır bu aletlerin, bakıp bakıp kendi bisikletimden soğumuşumdur zaman zaman...

o değil de ,içimde kalmış lan resmen yazarken farkettim...

(bkz: olum bi tur versenize lan)
    (bkz: swh)
    (elessar 5, 15.04.2009 00:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil