|
|
- irc'deki nicki aco olan dostum,kardeşim,kankam diye nitelendirebileceğim insan.salı günü içki masasında içki kabiliyetinide görecek oldugum geyik potansiyeli yüksek arkadaşım.
- geyik yaparken tanıştığım, muhabbeti güzel *, elimin ağır olduğunu düşünen*,çabuk sinirlendiği için bazen korktuğum *toumainin iyi arkadaşı sözlük yazarı
- büyük beşiktaşlı... hoş sohbet bir kişilik...
- yeşil sahalarda hiç alışık olmadığı cinsten öldürücü birebir markajımla yıldırdığım; peste attığım aşırtma golleri ile kızdırdığım insandır kendisi. bütün bu yaptıklarıma rağmen saygılı ve sevecen kişiliğiyle, kendisini gerçekten kardeşimmiş gibi sevmemi sağlamıştır ek olarak..
- italyanca alessandro'nun oğlu anlamına gelen
alessandro'dan olma
iskenderoğlu(srce, 26.12.2004 13:11 ~ 13:12)
- baya uzun zamandır konuşuyoruz, bir türlü karşılaşamamıştık, baya da merak etmiştim, çünkü muhabbeti süperdir bu şahsın, anladım ki kendisi de bi o kadar süpermiş, çok memnun oldum, daha görüşcez, ayrı bir bowling turnuvasında karşılaşmak dileğiyle (gülücük)
- tanışmadık çok da konuşmadık.. bir şekilde kanka olduk ısındık. görüşürüz bir ara bu komik adamla elbet.
(yuziko, 08.01.2005 22:38 ~ 22:39)
- bugünkü bowling zirvesinde tanıştığım insanları gerçekten çok iyi motive eden harika bir bowling oyuncusu aynı zamanda sohbet etmekten çok zevk aldığım arı
- bowling zirvesi 2'de tanıştığımız, lüzumlu lüzumsuz konularda yaptığım yorumları dolu boş ayrımı yapmadan dinleyen, iki perdelik zirvenin tek perdelik oyuncusu olsa da unutulmayacak arıcan.
- şu anda malzeme ve mukavemet finaline çalıştığını umduğum geveze kişilik.
- andres d alessandro
wolfsburg un hücum gücü...
championchip manager oyununda birkaç sene önce, iyi bir futbolcu olacağını düşündüğüm ve wolfsburg un havada kaptığı futbolcu...
|