öyle bir düşünür ki şarkı sözlerine bile girmiştir.
- hey aaaaaaaaam your life( hayatım benim)
-i’m the one who takes you there(seni gezmeye götürücem öğleden sonra)
-hey aaaaaaaaaam your life(repeat above)
- i’m the one who cares(benden başka kimsen yok, elimdesin)
-they they betray(onlara bakma sen )
-i’m your only true friend now(my way or highway)
başlığı önce düşerken aaam diye bağıran diye okudum ona göre yazacaktım nerdeyse. abazanın önde gidenidir diyecektim. insan düşerken aam diye bağırır mı diyecektim. ama düşünürken aaam diyen insan bana göre amerikan özentisidir. çok cnbc e izlediğim dönemlerde ben de böyle derdim. hatta daha da ileri levela geçmiştim; evet anlamında hıhı diyeceğime aha derdim ya tam dayaklık. neyse sonra geçti o devreler allahıma bin şükür şimdi düşünürken hımmm'ı, evet derken de hıhı'yı tercih ediyorum. herkese tavsiye ederim.
bastırılmış cinsel dürtüler ve amerikan özentiliğinin sentezidir.
ben yaparım bunu, karşımda güzel bağğyanlar varsa onların tepkilerini ölçerim. bu sayede tatmin olurum.
-hopeless bahar şenliğine geliyor musun?
+aaaaaam (burada duraksayıp yüzlerini incelerim) bilmiyorum ya pek tarzım değil.
-peki ahmetler geliyor mu?
+bilmiyorum onları. aaaam sen de gitme istersen napcaksın ki.
-bilmem belki gitmem çok sıkıntılıyım vsvsvsvsvsvsvsvs
+aaaamm
-napıyosun?
+düşünüyorum
-hımm peki ben gidiyorum arkadaşlar bekliyor.
+ammmm daha sonra görüşür müyüz. am?
...
çok kuul oluyorlarmış bu sesi çıkaran insanlar ben bugün bunu gördüm. yere bir şey düşürünce de ups* diyorlar. çok şekerler.
ben de düşünürken yarraaaam diyorum ya terbiyesizim. onlar aaaaaaam diyor normal ve de sempatik oluyor. e ne de olsa böyle konuşan mutlaka evropa, amerika görmüş geçirmiştir. yandan yemiş levantendir.
e elin ingiliz'i, amerikan'ı düşünürken keşke yarraaaam sesini çıkartsaydı bizim özentiler o zaman bakalım düşünürken ses çıkarabiliyor muydu?
çok sinirliyim bu konuda.
entelektüel görünürler.
ya da onlar öyle sanıyor. ya da ben öyle sanıyorum. belki de aslına hiçte öyle görünmüyorlar. bilmiyorum. başım ağrıyor. uyumam gerek.