düş 

adana çık aradan

1. rüya
    (lethe, 19.10.2004 01:32)

2. beynin boş vitesde çalışması sonucu uyku halindeyken görülen video kurgu dosyaları.
    (theking, 03.03.2005 23:45)
  3. ezginin günlüğü'ne ait sözsüz bir şarkı. gayet güzel.
    (viola, 27.07.2005 10:19)
  4. uzun zamandır hissedilmeyen bir duyguyu hissettirebilecek kadar güçlü beyin olayı. büyük yıkımlara yol açtığı görülmüştür.
    (ucurtma, 20.03.2006 00:47)
  5. esrar gibidir.bi süreliğine dünyanın en mutlu insanı yapar sizi.fakat daha sonra zaten boktan olan şeylerin artık daha da boktan olduğunu farkedersiniz.
    (crimsonspider, 20.03.2006 01:03)
  6. tdk'ya inat rüyadan farklı anlamlar yüklenen, maviyle özleşleşen, deli insanlar akımı .
    (aye aye, 11.01.2007 00:50)
  7. "düşlerin dört duvarı yoktur, düşler dikenli telle çevrilemez, düşlere mayın döşenemez. düş, tutulamaz, koklanamaz, tadılamaz. düşün rengi yoktur, tarifi, reçetesi, haritası, kampanyası olmaz. düş yapışıp kalır, sökülüp atılamaz. bilmez miyim? düşler çocuk bezi almaz, düşler kariyer yapmaz. sarılıp da öpmez düşler seni, açıkta kalmış omuzlarını örtmez bir gece vakti. cebine üç kuruş koymaz, aç otursan sofraya, doyurmaz… ama gerçek olan: “düşlersen hepsi olur!”. gerçeği düşlediğinde, gerçek de düş olur. düşle gerçek birleştiğinde, -düş gerçeğe, gerçek düşe karıştırılmadan ama- ‘hayat’ olur!"
    (penceremdeserçeler, 13.02.2007 11:43)
  8. düşmek fiilinin 2. tekil şahıs emir kipiyle çekimlenmiş şekli.
    (depresif enfeksiyon, 03.06.2007 16:07)
  9. (bkz: düşmurat)
    (provezza, 03.06.2007 16:13)
  10. düşüncesi bile düşürürken insanı bir de tutup adam yerine koymak vardır dolacak boşluklar hesabına bunları.
    hani düşerken, tutunmaya çalışırken kanamasaydı avuçlarım; komşu olmasaydım düşkünlüklere, tanık olmasaydı kanayan maviler gözlerime düşünmezdim hiç.
    düşmezdim böyle.
    güneş doğmazken hiç, ya da batarken böyle içime; düşüp-düşmeme, gidip-gelmeme, en önemlisi düşleyip-düşlememe savaşı verirken; ellerimden başlıyor üşümeye önce.geçer diye bekleniyor uzun bir süre.
    düş üşümesi diyorlar.
    düşersin diyorlar.
    düşerken üşürsün .
    düşlüyorsan aynı zamanda.

düştüm.zamanında çok düştüm ben.
    çaresi yoktu belki.belki böylesi daha iyiydi; kilitledim düşten sokaklara kendimi.
    ve anayolların güvencesine tercih ettim patikaları.

yoktu çaresi.

çünkü;

düştüm ben
    düşündüm.
    düşledim.

hayra alamet değildi hiç biri.
    ben.

düş ile

biraz da sen ;

düş(le)
    (provezza, 26.06.2007 13:38 ~ 22.09.2007 10:15)
  11. insanı fosforlu görüntüsüyle cezbeden, çok uzaklardan fısıldayan ama çok net duyulan, kişiyi sıradan çıkartıp rüzgara karşı koşturan soyut küre...
    (buz gibi soguk su, 04.07.2007 12:27 ~ 12:28)
  12. friedrich nietzsche der ki;
    "uykumuzda ve düşlerimizde insanlığın bütün düşüncelerinden geçeriz. yani, insan düşlerinde akıl yürüttüğü gibi akıl yürüttü uyanık olduğu binlerce yıl boyunca... düş bizi insan kültürünün erken devrelerine geri götürür ve onu daha iyi anlamamıza yardımcı olur." sanırım bu anlamlandırma ile düşlerimizin bize bazen neden ağır geldiği ortadır.
    (gülüsevdimdikenibattı, 01.09.2007 14:29)
  13. bereketli bi sarmaşık tohumudur olmayan, oldurulamayan iklimlerde delice sürgün veren, arsızca yayılıp genişleyen..
    bi ağ gibi yayılıp,gerçekten düşenleri içine çeken..ama karnı aç bi canavar edasıyla değil! göğsüne düşenleri sevgili belleyen bi deniz edasıyla içine çeker,resiflerini okşatır..
    gerçekte düşen çocuklar iç geçirerek ağlarken ,düşte düşseler gülerler..
    düşten düşüşler düşedir zira.. dizleri kanamaz çocukların..
    gerçek:makam meraklısıdır, düşün üstünde görür kendini, aşağılar onu..düş katman katman uzanır bereketin üstüne, gerçeğin altında..her katmanında ayrı bi okyanus rüzgarı, ayrı renk..o yüzden düşten düşmek olmaz..düş'mek bitmez..
    gerçekten düşer insan ki, gökçekimi olan bi evrende yükseliştir bu...
    (pismistavuk, 13.09.2007 01:34 ~ 02:02)
  14. görmek istediğin şeylere düşündüğün zaman uykuyla karışık gördüğün hayaldir,
    gerçekten istenilendir görülen,
    tanımsızdır kimi zaman ama hep bilinmeyenleri bilen anlayan gizli bir dünyadır.
    (bakarsinbirigelirelimdekielmayiyer, 08.10.2007 13:24)
  15. "nereye gider düşlenmiş şeyler, başkalarının düşlerine girmeye mi?"

(bkz: pablo neruda)
    (closer, 24.02.2008 14:37)
  16. "düş!zihnimizin o kontrol edilemez akışkan durumu.
    düş kurmak saf bir mutluluk özlemi mi yoksa mutsuzluğumuzun bir sonucu mu?"-kusma kulübü
    (natalya casta, 21.04.2008 19:02 ~ 22.06.2008 12:29)
  17. takip temalı ödev filmi. minicik kısacık bir film.

yakında nette olacakmış.

bir başka film için (bkz: buluşma)
    (pedagojik formasyon, 04.06.2008 15:17 ~ 15:19)
  18. http://tr.sevenload.com/...

adresinden ulaşılabilecek ödev filmi.

ps: yine deforme etmişler upload ederken. kusura bakmayın.
    (pedagojik formasyon, 10.06.2008 16:04)