|
|
- sözlüğün şakacı olmayan yazarlarının mülakatla gerçekleştireceğine inandığım festival.
- 2007 yılında alınmaya başlanılacağı söylenmekte.
(bkz: @689467)
- az önce başlayan aktivite.
not: hemen 5-10 tane hesap alıyım da eşe dosta dağıtıyım...(camel, 01.01.2007 00:00 ~ 00:04)
- heyecandan titremekteyim butonuna bastıktan sonraki hal durum , ben de hemen 5-10 mesaj atayim de ayağım alışsın.
- sözlüğe hareket getiren alımdır. dördüncü neslin getirdiklerine bakacak olursak
31 aralık 2006'da girilen giri sayısı 192
01 ocak 2007 saat 10:12 itibariyle girilen giri sayısı 229
- (bkz: arının oğul vermesi)
- doğru insan olduklarından nasıl emin olunacağı, bir ömürlük sevgili olup olmayacakları belli olmayan neslin alım işlemi.
- tamamen tesadüf eseri eski ve ölmüş hesabımı geri almama vesile olan olay
- yeni yılın ilk sürprizini yaşatan hadise. ( en azından benim için...)
- sevinerek katıldığım aktivitedir.
- sözlüğe taze kan aktarımını sağlayan hadise.
- aklımda yokken bir anda sözlük yazarı olmamla sonuçlanan aktivitedir.
- aniden karşıma çıkıp bayram ve yılbaşı hediyesi olaraktan yazar olmamı saglamış olaydır.
- benim gibi nice yazarın alınmasına vesile olan olay.
- hükümetin taban fiyat açıklaması beklenmeden başlamış olan alım işlemidir.
- sabırsızlıkla bekliyordum. yeniyılda başarı dileyen arkadaşlarımın duası kabul oldu.
- (bkz: burası coştu ya)
- geçen on günlük süre içersinde görülüyor ki, sözlük açısından baya bir faideli olmuş bir yazar alımıdır.*
- benim de itüsözlük'te yazar olabilmemi sağlamış, bana kattığı faydayı sözlüğe verip veremeyeceği ise her zaman tartışılabilecek olan olay.
- zamanında daha şuursuzken sözlük'e üye olup daha sonra bunu kaybetmem ve bunun üstüne çektiğim acıların son bolmasıyla sonuçlanan olaydır.
- hiç bitmeyeceğini düşünmeye başladığım sözlüğün açık unutulan kapısı. ailecek merakla bekliyoruz.
- doğruluğundan şüphe ettiğim ancak sabırla beklememe neden olan eylem.
- 10 giriyi girip dahil olmayı beklediğim olay.onaylama işlemi yapılana kadar insanların sabrını denemeyi amaçlıyor diye düşünmeden kendimi alamıyorum.
- sayesinde yazar olduğum sanırım en uzun süreli yazar alımı
- bitse de bi karizmamız olsa dedirten olay.
sayfa / 2
|