hoşgeldin sözüyle karşıladığım yazar... ayrıca osmanlıcaya da hakim kişi... kısa sürede yazdıklarıyla okunabilirliğini her geçen gün artıran kişilik... sağlam ayar verebilir şahıs... aynı zamanda naif sözlükçü... kendisi takip etmeye devam edeceğim güzide insan... evet böyledir bu....
fıkra karakteri gibi nicki olan yazar. girilerine bakmadan önce statüsünü merak ettim bu yazarın sonra ''neeeee 621 mi!'' dedim şu ana kadar gördüğüm en yüksek statüydü... sonra lan 90 küsür giride bu kadar oylanan bir yazarsa kesin bişeyler vardır dedim okumaya koyuldum. nickaltlarına yavşak giriler girip birbirini poh pohlayan yazarlardan nefret ederim ama tam şu an bunu yaptım(kendimle çelişiyorum). girilerinin takipcisiyim. fakat yine de dikkatli yazsın kıskançlıktan ispikleyebilirim* ...
lan şizofren miyim ben lan? noluyo? ne zaman evlendim ben? nedir bütün bunlar ? ahah şaka maka tanımam kendisini. dumurdan dumura kanat çırpıyorum an itibariyle.
not: hiç bir alakam yoktur. yanlış anlaşılmaya mahal vermemek içün söylüyorum.
hayatta insanın başına gelebilecek -ölüm ayrılık türü ciddi olayları listeden silersek- en acı olaylardan birini yaşamıştır bu kadın.
hatta bununla ilgili sanat filmleri bile mevcuttur.
bu kadın artık iflah olmaz hayatı sona ermiştir. yaşarken ölmüştür. sevenlerinin başı sağolsun.
takip ettiğim bir yazar, nerden bulursun o güzel kelimeri hep kullandıklarımız aslında ama ne güzel yan yana getiriyosun, ne güzel anlatıyosun bildiklerini, hissettiklerini.
öyle bi laf etmiş ki bi girisinde aklımdan çıkmıyo;
“sen güçlü bir errrkekk olduğunu dibine kadar hissetmek için sevişmeye “sikmek” dersen, sana aşkla veren bir kadın nah bulursun!”