|
|
- 2008 yılında kurulmuş amatör bir grup. elemanları daha önce pek çok grupla konserlere katıldıktan sonra dütdüt grubunda bir araya gelmiştir. repertuarlarında alternatif rock, hard rock, soft rock parçalar vardır.
www.myspace.com/dutdutband
- 12 haziran perşembe günü ekşi limon'da konser verecek grup.
- 11 haziran çarşamba günü taxi bar'da konser verecek olan grup.
- geçtiğimiz pazar günü nev ve feridun düzağaç ın alt grubu olarak bahçelievler belediyesinin düzenlediği "2.genç müzik festivali"nde çıkan grup. ufak tefek teknik aksaklıklara ve sahnede az kalmalarına rağmen güzel bir performans sergilediler.
vokal: gökhan türkal
gitar: ayhan marşoğlu
bass: meriç özadak
davul: berk otsekin
not:bu ipnelerin vokali çok yakışıklı ya.sahneden inince kızlar üzerine atlayıp msn, telfon filan verdiler, uzaktan gördüm, kıskandım valla pezemengi. bana da gele gele "müzik mi çalıyolar yigenim burda" diyen ellerini arkadan kavuşturmuş bi amca geldi. hayır neyine gidiyolarsa, isme gel ya.. düt düt müş.. siee(yaqui, 24.06.2008 15:15 ~ 01.07.2008 13:30)
- düttürü dünya filminde kemal sunal'ın canlandırdığı karakterin diğer adı.
- şu anda bateristleri berk öztekin in babası tarafından memleketine çağırılıp bakkalın başına geçirildiğini facebook sayesinde öğrendiğim grup.
(yaqui, 16.07.2008 17:07)
- üyelerinden ikisinin itu sözlük yazarı olması nedeniyle, ilişikli parti ve zirvelerde sahne alabilecek olan grup. maksat hep beraber eğlenmek değil mi a dostlar?
|