belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · yeşim salkım
  2. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  3. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  4. · marjinal isim meraklısı aile
  5. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  6. · annenin gençlik fotoğrafları
  7. · google wave
  8. · emmanuelle teorileri
  9. · sözlüğün sessizliğe bürünmesi

dünyayı erkekler erkekleri de kadınlar yönetir  

1. (excalibur, 16.10.2004 19:19)
  2. kısmen doğru olan iddia. dünyayı erkeklerin yönettiği doğrudur. fakat kadınlar erkekleri yönetirler mi orası şüpheli. yönetmeye çalışırlar. çeşitli silahlarını da kullanırlar bunun için, ve bazen de erkekleri ketenpereye getirirler ama erkeklerin çoğu hıhı deyip yine bildiklerini okurlar. kadınlar da birbirlerine ben şöyle şöyle yapıyorum ve kocamı gayet iyi yönetiyorum diye tüyolar verirler. halbuki erkekler her şeyin farkındadırlar. kadınların onları yönettiklerini zannetmelerini sağlarlar. kafaları da rahat eder. ama sonuçta kadınlar erkekleri yönetse nolcak yönetmese nolcak, dünya yönetiminde söz sahibi olabilmek çok daha önemli bir şey sonuçta.
    (amorph, 18.04.2005 20:59 ~ 21:00)
  3. (right lane must exist, 19.04.2005 14:35)
  4. bırakın artık kendinizi kandırmayı.
    bu lafta da kesin bir erkek tarafından söylenmiştir.
    (hürriyet, 29.01.2009 01:03)
  5. "galatasaray uefa şampiyonu oldu, fenerbahçe de galatasarayı yendi. fenerbahçe uefa şampiyonu sayılır!" demek gibi birşeydir. önemli olan uefa şampiyonu olmaktır...
    (pendulum, 29.01.2009 01:07 ~ 01:07)
  6. kadınların bilinçlenip, özgürleşmesini engellemek için uydurulmuş bir safsata. "dünyayı biz yönetiyoruz bizi de siz yönetiyorsunuz. ne gerek var canım ekonomik özgürlüğe, eşit haklara, cinsiyet ayrımcılığına son vermeye falan?" demenin kibarcası. hayır işin komiği bu tip kolpalara da en çok kadınlar ayılıp bayılıyor ben ona yanıyorum. yok efendim neymiş kadınlar çiçekmiş böcekmiş cartmış curtmuş. bugün sahip olduğunuz hakları da çiçekle otla zerzavatla nutellayla mı aldınız? azcık feminist olun yahu.
    (tobiyas makkenzi, 29.01.2009 01:08 ~ 01:09)
  7. sonra da erkekler döner kadınları siker.
    sanki cümlenin devamı böyle gelicemiş, ama içe oturulan feminist korkusu engellemiş gibi.
    eksik cümle.
    (mental retardasyon, 29.01.2009 01:10)
  8. bu konuyla ilgili şöye bir hipotezim var.
    kadınlar hali hazırdaki yüzyıllardır süren kadın erkek eşitsizliğinden haklı olarak mutlu değillerdir.* fakat toplumda kendilerine biçilen role öylesine alışmışlardır ki, bırakın eylemde bulunmayı fikir oluşturmaktan bile çekinirler. bu durum görüldüğü üzere küçük düşürücü olduğu için kendilerini kötü hissedip, "obaa öyle ama biz de erkek leri yönetiyoruz, dolayısı ile dünyayı biz yönetiyoruz nihaha" demiş olabiilrler.

belki doğru, belki yanlış.
    (hopeless, 29.01.2009 01:17 ~ 01:18)
  9. bir araya gelmeden hiçbir işe yaramayacak iki varlığın hangimiz daha iyiyizi tartışmasının mantıksızlığı sonucu ortaya çıkan önermedir..
    (zardanadam, 29.01.2009 14:19)
  10. bir kavanoz kapağı var ortada.her kadın o kavanoz kapağının sıcak suya konulduğunda açıldığını bilir ama "hayatımmmm ben bu kavanoz kapağını açamıyorummm, açar mısınnnnn?" diyen her kadın, bir erkeği perde arkası yönetir.çoklu bilinmeyeni olmayan bir önermedir.
    (bru, 29.01.2009 14:28 ~ 17:38)
  11. (asayisberkendal, 29.01.2009 14:29)
  12. ve tanrı kadını yarattı, o erkeği yarattı; erkeğin de g.tü kalktı gibi bir önerme olsa gerek.
    (one thousand and one nights, 29.01.2009 14:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil