|
|
- hapishanede kendisine yardım eden mahkum tarafından gizliden tünel kazması beklenirken,bağlama yapan,karakter.
- össde türkiye birinciliğine oynaması beklenir kendisinden. ayrıca dünyanın en yüzeysel adamına kırmızı çok yakışır.
- (bkz: terliksi insan)
- umut sarıkaya nın yarattığı bir karakterdir.bu adam sevdiği kadın evlenirken düğün arabasının önünü keser ama damadın verdiği zarfa tav olur.
- zannımca david beckham buna iyi bir örnektir. hatta karısını da dünyanın en yüzeysel kadını olarak yazabiliriz.
- (bkz: the dude)
- umut sarıkaya'nın kemik dergisinde çizdiği efsane olmuş çizgi karakter. tadı çemçük dudaklarımızda kaldı vallahi.
- haki renkli, kapşonlu, içi kürklü palto giyerek solcu olduğunu zanneden adam
kafada takke, elde tesbih, sırtında cübbe ile gezerek cennete gideceğini zanneden adam.
- az önce : "darbe olsa da vizeler ertelense mnskym" demiştir.. [derhal engelledim]
- bazen benmişim gibi geliyor,ama emin değilim...
- bir diğer yaran umut sarıkaya karakteri için (bkz: hayatı sorgulayan adam).
(alik, 26.07.2007 19:47 ~ 01.10.2007 11:45)
- (bkz: dünyanın en yüzeysel medyumu)
(omega, 26.07.2007 20:04 ~ 24.08.2007 01:07)
- hayatında kendisinden kaynaklanan tersliklere ve olumsuzluklara kendisine sevgili bularak son vereceğine inanan, aslında sevgiliye değil yeni bir arkadaş ortamı ve dosta ihtiyacı olduğunu, bulacağı aşkın! kendi konumunu değiştirmeyeceğini anlayamayan insandır.
- feci bir akım. belli mevzulara çok garip ve ilginç bakış açılarıyla örnekler verip altına dünyanın en yüzeysel adamı diye bakınız çakmak modadır.
buyrun benim akımı gibi.(venom, 29.09.2007 20:37 ~ 20:38)
- muhtemelen bir o kadar da mutlu olan adamdır.
- (bkz: meriç erkan)
aynı türün kadın versiyonu için;
(bkz: ahu tuğba)
- devamlı ot yiyen biri olasıdır.
- (bkz: recep ivedik)
- woody allen'in muzur etkiler adlı kitabının ilk hikayesinin adıdır ayrıca. kitabın orjinal adı ne yazık ki bilgim dahilinde değildir ve de araştırmaya acayip üşenmekteyimdir.
- (bkz: arif sığ)
- sevgili hobisiyle ilgilenemediği dönemi değerlendirmek için biriyle çıkmaya başlayan erkek.
- bilmez bilmekte istemez, sorgulamaz sadece söylenene inanır.
- her yiyeceğin sadece görünen kısmından tadabilen adamdır (bkz: anlayan anladı)
|