görseller
dünyanın en uyuz sporcuları 

belki ilginizi çeker
  1. · ana ivanovic
  2. · volkan demirel
  3. · maria sharapova
  4. · dünyanın en uyuz sporcuları
gündem
  1. · tanrıya sorulacak tek soru
  2. · annenin gençlik fotoğrafları
  3. · author gibi erkekler
  4. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  5. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  6. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  7. · aşkın yedi seviyesi
  8. · jessica alba
  9. · erkek arkadaşım yok cevabına alternatif sorular

dünyanın en uyuz sporcuları  

sayfa  / 2
  1. tümer metin
    (hplovecraft, 15.02.2007 13:01)
  2. estetik açıdan olmasa da müsabaka sırasında çıkardığı sesler kategorisinde tartışmasız bir numara için:
    (bkz: maria sharapova)
    (aquila, 15.02.2007 13:03)
  3. (bkz: dünyanın en ucuz sporcuları)
    (hplovecraft, 15.02.2007 13:35)
  4. (bkz: volkan demirel)
    (bkz: luis figo)
    (bkz: cristiano ronaldo)
    (bkz: rafael nadal)
    (bkz: novak djokovic)
    (bkz: emre belözoğlu)
    (bkz: volkan demirel)
    (bkz: fatih terim)
    (bkz: ana ivanovic)
    (bkz: alpay özalan)
    (bkz: filippo inzaghi)
    (bkz: volkan demirel)
    (denetçi 34, 16.06.2008 21:15 ~ 21:26)
  5. o adam...
    (acımadıki, 16.06.2008 21:22)
  6. kesinlikle ve kesinlike rivaldo
    (dirensar, 16.06.2008 21:26)
  7. (bkz: lleyton hewitt)
    (rotario, 16.06.2008 21:30)
  8. ana ivanovic in roland carrosda sıkça ekrana gelen maç partneri, fitness hocası ve diğer top.
    (denetçi 34, 16.06.2008 21:31)
  9. nasıl da unutmuşum diyerekten:
    dikembe mutombo -hangimiz o parmak götüne girsin demedi! buna; en azından bir kere-
    sam cassell-ağzını, gülüşünü siktiim-
    kevin garnett -biraz rahat ol yeğenim, ne bu hırs götoş. yalandan yerden yere atlamalar bi tripler-
    john stockton & jeff hornacek-biraz daha yukarı, götünüze kadar çekin çorapları biraz daha-
    (denetçi 34, 16.06.2008 21:37)
  10. tenis klüplerinde bolca görülebilecek henüz 9-10 yaşında olmasına rağmen; tenisten önce artisliğini öğrenen; güzel vuruşlarda "yess bee" kötü vuruşlarda "şit" filan diyen; hiç içinden gelmemesine rağmen sırf tvlerde öyle gördüğünden topa vuruşlarda şarapova'dan beter "ahhh" çığlığı vs. hareketleri bolca kullanan piç kuruları.

lan biz de oynadık tenis de oynadık penis de basket de her boku yaptık ama efendi olduk. bir raket bir miktar top neyine yetmiyor yarrağım? o hayvan gibi çantayı zorla anana aldırıp içine 4 raket koyunca dışarıya "vaay be süper" imajı verdiğini mi sanıyon? arkadan ne gülüyorlar bir bilsen. hayır o çantayı sana alan anayı.. neyse. hayır öyle bir konuma geldik ki elinde tek bir raket ve normal bakkal poşetinin içinde bir düzine top taşıyan çocuğu görsem gidip elinden öpeceğim.

ha bir de servisten önce raketi iki ayakkapın da arkasına vuruyosunuz ya, ananızı.. lan o hareket toprak kortta olur sik kafalılar toprak temizlemek için. beton gibi kortta değil. sizin yüzünden bir arpa boyu ilerleyemedik be şerefsizler efendi olun az.

edit: ceyza uyardı o raket i ayağa vurma hareketi ile ilgili. tenis ayakkaplarının yapısı ayağğı buruna doğru itmeye yönelikmiş. dolayısıyla tabanı arka tarafa mümkün olduğunca yapıştırmak için yapılıyormuş o. o koca çantalarda gerekli oluyomuş sik kadar veletlere.

benim kişisel görüşüme gelince hadi bir nadal yerden yere her oyunda 2 metre kayarak ayağın stabilizesini bozailir ama sikim kadar 8 yaşında veletin hayatı boyunca bir kere kaymış olma ihtimali bile yok ki bu kareketi yapsın. ayrıca ben de pofesyonel olmasa da birkaç sene içinde tenisin de bulunduğu bir spor kulübüne üyeydim tenis de oynadım ve bu hareketin ihtiyacına dair birşey duymadım hiç :)
    (denetçi 34, 02.08.2008 17:37 ~ 30.11.2008 13:17)
  11. (bkz: tuncay şanlı)
    (angelindisguise, 02.08.2008 17:38)
  12. (bkz: wayne rooney)
    (dirensar, 02.08.2008 17:43)
  13. (bkz: di natale) gerizekalı herif, ispanya -italya maçından aklımda kalan tek şey bu gerzeğin sakatlanma numarasına yatıp kıvranmaya başlaması ama pozisyon nedeniyle dışarı çıktığını anlayıp içeri girerek ispanya nın atağını durdurması. yaptığı gerzekliknedeniyle 10 dakka byunca yuhalanmış bu nedenle morali bozulup penaltı kaçırmıştır armut . ve yüreğimize su serpmiştir.
    (saki, 02.08.2008 17:51 ~ 17:59)
  14. genellikle fair-play ruhuna aykırı davranan, yavşak olan veya artisliğin dozunu ayarlayamayıp maymun olan sporcular bütünü. ha bir de sporcu rakibinizse ve size göre çok yetenekliyse, çaresiz bırakıyorsa adamı çok uyuz eder. mesela futbolcuysa atar bacakarayı, sırıta sırıta geçip gider. arkadan girip futbol hayatına mola vermesini sağlamak adettendir.
    (durgan, 02.08.2008 17:59)
  15. (bkz: nicolas anelka)
    (bkz: vinnie jones)
    (bkz: ron artest)
    (bkz: stephen jackson)
    (legatus, 02.08.2008 18:03)
  16. (bkz: christiano ronaldo) sabah al akşama kadar şamarla. hakeme ters ters bakışlar her top kaybedişte isyankar tavırlar. uyuz herif
    (saki, 02.08.2008 18:06)
  17. (bkz: elvan abeylegesse)

peşinden koşan yada koşacak erkeğe şimdiden acıdım.
    (prezerlatif, 02.08.2008 18:36)
  18. (bkz: süreyya ayhan) doping yapmış, genç yaştan beri evli olan koçuyla kırıştırmış. doping vakasından sonra her türlü çirkefliği yapmış şahsiyettir. sağa sola hakaret etmiş , suçu hep başkalarına atmaya çalışmıştır. adeta nalet olsun kazandırdığın maalyalar deditecek hale getirmiştir. kazandığı ödülller bir yana cebini de sonuçta sponsorluk anlaşmalarıyla doldurduğu için ülkemizi temsil etmişti madalya kazandırmıştı gibi özürler kabul edilemez. genç sporcular için örnektir ama kötü bir örnektir
    (saki, 02.08.2008 18:51 ~ 18:57)
  19. lebron james . o diş korumalarını her serbest atıştan sonra çıkarıp takmıyormu. deli oluyorum yaaw.
    (cuore azzurri, 02.08.2008 18:53)
  20. kesinlikle tracy mcgrady..

allahım o bezgin bakışlar, allahım o "pöff her gün maç her gün antrenman üşeniyorum yauu" bakışları, o erdil yaşaroğlu'nun tembel hayvan karikatüründekine ilham olmuş bakışlar, allahım o bezgin hareketler..
    basketbolcu olmasa bezgin bekir olurmuş..
    (rafael, 02.08.2008 18:59)
  21. dünyanın en uyuz sporcuları genellikle hem çok iyi hem de fazla agresif olan sporculardır. ve bu açıklamayı yaptıktan sonra iki isim söylüyorum: bastian schweinsteiger ve michael ballack.

özellikle euro 2008'de kanımca en çok sövülen, izlerken sinir uçlarımıza baskı yapan futbolcular bunlar olmuştur. schweinsteiger inanılmaz hızda koşuşu ve rakibin ayağından çatırdanak topu alması, bir de fiziksel olarak tipik bir çirkin alman olması açısından uyuzlukta uzak ara ileridedir.

michael ballack ise berbat performans gösterilen bir maçta frikik golüyle takımını haksız galip etmesi, kaptanlığın bokunu çıkarıp ota boka itiraz etmesi ve her gol atışından sonra insanı yicek gibi haykırmasıyla bir başka uyuz sporcudur.
    (görsel: dünyanın en uyuz sporcuları/20949)

ama performans açısından nasıllar derseniz, lanet olası iki pislik de birbirinden iyidir!
    (pinkpillsandblueshots, 02.08.2008 19:48 ~ 19:48)
  22. en uyuzu chris bosh tur.başta adamın tipi antipatik bir kere.insana çok itici geliyor.ne kadar smaç bassa göze hoş gelen hareket yapsa gene de sevemiyorum adamı.surat ifadesi de hiç değişmez.lan insan arada bi güler,bir üzülür bir fuck falan der.yok,o hep soğukkanlıdır.götoş işte,bir de o dişlikleri yok mu?zaten herif dişlek,o dişlikleri taktı mı dişleri 2 metre önde duruyor ve antipatikliğine antipatiklik katıyor.bir de çok zor şutlar sokar.mr impossible gibi bir şey bu.o basketleri attıktan sonra etrafa nasıl koydum çocuğu der gibi bakması yok mu?sahaya inip,bu adamı çarmıha germek ve dikenli kırbaçla sırtını ve gövdesini saatlerce kırbaçlamak istiyorum.o kadar uyuzum bu adama.toronto nun maçlarını seyredemiyorum bu adamın yüzünden.rakip orlando magic ya da utah jazz olsa bile.hem iyi oyuncu hem antipatik.offff,yazdıkça sinirleniyorum.
    (nickdeğiltakmaad, 02.08.2008 19:58 ~ 06.08.2008 00:52)
  23. (bkz: thierry henry)

özellikle gol attıktan sonra ki "ben bunu istediğim zaman yapıyorum yarraamm" gibisinden sevinmiyomuş gibi yaparak siklemem karizmasına yatmasına uyuz olurum...
    (van den budenmayer, 02.08.2008 20:15)
  24. f1 dünyasının en uyuz sporsuları son 5 yıldır tartışmasız: kimi raikkonen ve fernando alonso

kazanma hırsları ve centilmenliğe sığmayan davranışları sebep olarak gösterişlebilir. hele ki raikkonenin hiç ter dökmeden bitirdiği yarışları, basın toplantısı açıklamaları ve birinci olamadığı yarışlarda kimseyi doğru düzgün tebrik etmemesi ağzına iki tane çakmalık tavırlardır.

takım arkadaşına* kızıp, takımdan* başka bir otelde kalan tripçi alonso hakkında da konuşmaya hacet yok.
    (pinkpillsandblueshots, 02.08.2008 20:16 ~ 20:18)
  25. bir topu bir sepetten geçirme veya dört köşeli filenin ortasına göndermek gibi kabiliyetlerden başka bir numarası olmayıp paranın gözüne vuran her sporcu uyuzdur. ulan bir de en güzel hatunları bunlar götürüyor. olay zaten burada bitiyor. parası olup gay olsa tamam. hiç mesele değil. ama cukka sağlam, ilik gibi kadınları bunlar topluyor. uyuz oluyorum ulan, bu kadar basit.
    (eksiksizuyum, 02.08.2008 20:21)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil