belki ilginizi çeker
  1. · dünyanın en güzel şehirleri
gündem
  1. · dinde zorlama yoktur
  2. · aşkın yedi seviyesi
  3. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  4. · author
  5. · günün tek kelimelik özeti
  6. · annelerin yakışıklı anlayışı
  7. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  8. · sky fm
  9. · karamurat kim sorunsalı

dünyanın en iyi şehirleri  

1. gördükten seneler sonra, bir kokunun ya da rengin tekrar hatırlattığı, orda bir hafta kadar kısa bir süre kalmış olsanız bile ara ara özediğiniz şehirlerdir. misal; prag...
    (amidala, 03.09.2006 14:25)
  2. yurtdışına ne hacet,en güzeli burnumuzun dibinde işte: istanbul
    (purplemurple, 06.08.2007 20:36)
  3. (bkz: dünyanın en güzel şehirleri)
    (purplemurple, 06.08.2007 20:54)
  4. (bkz: kime göre neye göre)
    (pufderti, 06.08.2007 20:55)
  5. (bkz: senden iyi olmasın)
    (emrahman, 06.08.2007 21:10)
  6. (bkz: dünyanın en susuz şehirleri)
    (bkz: ankara)
    (neutral, 06.08.2007 21:18)
  7. çoğunlukla en iyi şeklinde lanse edilip, görüldüklerinde insanda hayal kırıklığı yaratan şehirlerdir. (bkz: amsterdam)
    (skinhead01, 06.08.2007 21:19 ~ 21:19)
  8. dünya'nın en kötü şehirlerinin zıttı özelliklere sahip olup, dünyanın en çirkin şehirleri ile de birleşerek iyi bir cığrafik bileşim yaratamasalar da etkili bir senaryo kombatı yaratabilecekleri kesindir.
    (wildboy, 06.08.2007 21:33)
  9. bana göre karadeniz insanı ile bir bütün olmuş şehirlerin hepsidir. misal artvinden başla ve kıyıdan devam et rize, trabzon, giresun, samsun, ordu vs diye. hepsinde ayrı bir güzellik var. artvin'de hatırladığım ilk şey misafirperver, sıcak insanlar....doğu tarafından artvin'e gelindiğin de ormanları görünce artvin'e geldiğinizi kesin bir şekilde anlıyorsunuz. yaşasın yeşil nidaları ile bir otobüs dolusu insanı duyabiliyorsunuz. sonra şehirin kurulduğu yeri görünce daha da şaşırıyorsunuz. dikine bir yol yok sadece merdivenler var, yollar bol virajlı, zaten bir yerden sonra otobüsler çıkamıyor. sonra içinden geçen eskinin hırçın çoruh'u, şimdinin nazlı kızı olmuş mahsun mahsun şehirde ilerliyor.insanları ile de şeker mi şeker, gidilesi güzel bir şehir...
    rize enteresan bir şehir. fıkra gibi bir yer hakikaten. arkadaşla aramızda geçen konuşma aynen şöyle;

-bak canım şu sahile doğru, şimdi ordaki 5 katlı binayı görüyor musun?
    **evet canım gördüm, sahile de çok yüksek olmuş yahu...
    -heh o binanın olduğu yer var ya ben lisede iken deniz idi. sahili doldura doldura baya ilerledi bizimkiler. rusya ya karadan bağlanmaya çalışıyorlar. bu gidişile evel allah başaracaklar
    **(yüksek sesle bir kahkaha)
    trabzon'dan aklımda kalansa akyüz restorant garsonların horon şovu idi...

ah işte karadeniz herşeyi ayrı bir tat...
    (süzek, 06.08.2007 21:49)
  10. başta malatya gelir. muhabbeti iyidir, hal hatır sorar, saygıda kusur etmez... iyidir malatya. ben kefilim.
    (eksiksizuyum, 06.08.2007 21:52)
  11. zonguldak da iyidir, sağlamdır. emeğin başkentidir. denizi güzeldir, bol yağış alır...iyidir yani. ben kefilim.
    (gakko, 06.08.2007 21:55)
  12. (bkz: milwaukee)[hep bu anı beklemiştim, milwaukee'nin şehir olup olmadığını bile bilmiyorum, koy götüne, maksat giri nick uyumu olsun]

[hala birisi giri ve nick uyumuna yazmamış bu giriyi. yazın la biriniz.]
    (milwaukee, 06.08.2007 22:11 ~ 22:28)
  13. fakirlere yardım eden, diğer şehirlerin arkasından konuşmayan, anne-babasına saygılı davranan, yalan söylemeyen, ahlaklı şehirlerdir dünyanın en iyi şehirleri. böyle zora düşünce, içiniz daralınca omuzunda kendinizi güvende filan hissedersiniz. hulusi kentmen'dir bu şehirler, adile naşit'tir.
    (esbjorn, 06.08.2007 22:42)
  14. antalya, izmir, istanbul..
    (phoenixboy, 14.08.2009 00:23 ~ 00:23)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil