spahn üniversitesi astroloji bölümüne kabul edilen 13 yaşındaki nico marquardt "hesaplarıma dayanarak 13 nisan 2036'da dev göktaşının dünyaya çarpacağını düşünüyorum" diye konuştu.
önce bir hesapları görelim dedirten önerme/ hipotezdir. ben de çıkar çok afedersiniz g.tümden atabilirim şöyle olacak böyle olacak diye ayrıca kendimi bir gazete vasıtasıyla bilmemkaç yaşında bilmemne üniversitesine kabul edilmiş de gösterebilirim, yalnız bir de şu var ki hesapları da dahil haberdeki herşey doğruysa
(bkz: ne faşizm ne komünizm yaşasın erotizm)
(bkz: savaşma seviş)
(bkz: haydi buyrun grup sekse)
sadece bir teori, kim bilebilir ki belki yarın yok olacak belki milyon yıl sonra, medyamızın
her zamanki gibi olayı anlayıp dinlemeden, allayıp pullamasının sonucu ortaya çıkan haber.
haberi okutmak için "genç dahi" tiribine giren mynet'i kutluyorum kendi adıma. haberin devamında bu öngörüde bulunan çocukla ilgili hiçbir kelime olmaması enteresan. madem bu göktaşının akıbeti, nasa'nın çalışmaları sonucu başka bir şekilde tezahür edecek, çocuğu mu rezil ediyorlar bize ? "bakın, genç dahi böyle diyor ama, bilim çevreleri çözümü buldu bile. genç dahi, sen git kampüste gitar çal" mı dememiz gerekiyor ?
ek: genç dahinin okuduğu üniversite de yalanmış. göktaşı falan da yokmuş. dünya da aslında düzmüş.
üşenmedim araştırdım. bu haber kesinlikle asparagas. bir kere haberi kimin yaptığı ile ilgili en ufak bir bilgi yok. ikincisi spahn üniversitesi diye bir okul yok. üçüncüsü de, fizik dahisini astroloji bölümüne kaydettiren zihniyete yazıklar olsun.
cidden ben de baktım spahn üniversitesi diye bir yer yok. olsa google da çıkar heralde. dolayısıyla bu haberi yapan şerefsiz zihniyeti tebrik ediyoruz. bir daha gözüme gözükmemeleri konusunda tembihliyoruz...
windows bilimsel hesap makinesi ile bir hesap yaptım.kesinlikle yanlış bir bulgu.bi kere orda göt karesini alırken parantez içindeki ifadeler es geçilmiş ve doğal olarak sonuç böyle çıkmış.oysa herkesin bildiği gibi dünyanın sonu hesaplanırken göt katsayısı ve göt (çapı) karesi parantezden sonra alınır.
ulan şimdi ben kalkıp bütün mal varlığımı, köşklerimi, yalılarımı, dairelerimi, arsalarımı, mercedeslerimi, porschelerimi, fakırrlara fıkaralara dağıtacam, her türlü fitne fücurdan el çekecem, kalkıp hacca gidecem kurban olduğum kara donlu beytullaha yüz sürecem sonra dönecem bir parça zeytinyağlı tayınla iki dirhem kuru incire talim edip bir köşede inzivaya çekilecem ama eğer bu 13 yaşındaki fırlama çocuk çıkıp abi yaptığım yeni hesaplamalara göre toplamada eldeyi unutmuşum dünya kıl payı kurtulacak derse bu veletle onu spahn üniversitesine kabul edenleri müneccim kazanına atıp altında bunu haber yapan odunları tutuşturarak kavurmazsam ne olayım.
yok 2012'de dünya yok olacak, yok 2040'ta göktaşı çarpacak, yok 2060'ta uzaylılar işgale gelecek hede hede. bunlar inandırıcı olmayan sallamalar. alayının sikime kadar yolu var.
inandırıcılığı alt seviyede olan haber. nasıl mı ? şu an dünyadaki uzay inceleme birimleri birbirleriyle kordine çalışıyor. dünyanın çeşitli yerlerindeki bazı bireysel manyaklarda kendi inceleme merkezlerini kurmuş durumda. bunların çoğu nasayla iletişim halinde. sonuç şu ki bize doğru gelen bir göktaşından taş çatlasa çarpmadan 1 sene önce haberimiz olur... hatta o bile olmaz. elinden birşey gelmeyecek insanlara yaklaşan sonu söylemenin tek sonucu büyük bir kaostur.