belki ilginizi çeker
  1. · nizam ı alem
  2. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  2. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  3. · aklidengegorecelibikavramdir
  4. · uludağ sözlük
  5. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  6. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  7. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  8. · kutsi
  9. · radikal okuyup cnbc e izliyorum kaliteli yaşıyorum

dünya düzeni  

1. banu avar'ın trt'den kovuluktan sonra avrasya televizyonu'nda yaptığı sınırlar arasında'ya benzeyen programı. yine değişen dünya düzeni ve türkiye'nin çevresinde gerçekleşen olayları objektif bir şekilde anlatılıyor.
    (absent, 02.04.2009 22:47 ~ 22:48)
  2. an itibarı ile seyredilesi bir bölüm sunan ciddi ve iyi program. televizyonda çöp dışında bir şey seyretmek isteyenler için ilaç gibi gelecektir.
    (kurremkamerruk, 03.06.2009 22:14)
  3. '' evet yüz yıldır aynıdır..amerika tek dünya devleti peşindedir..tüm zenginliklere,enerjiye sahip olmalı,tüm enerji hafzalarını ele geçirmelidir..''

''petrol coğrafyaları biçimlendirilmeli,stratejik noktalara kukla devletler oturtulmalı,türk halkı bu amaç çerçevesinde şekillendirilmeli,felç edilmelidir..''

''bunun için türkiye'nin kalbinden mustafa kemal'in bağımsız ruhu silinecektir..''

''türkiye'de kemalizm bitmeden gelişme olmaz diyor,bunca oyun darbe çekişme içinde türkiye hala direniyor,işte bu nedenle amerikan istihbaratı türkiye'ye psikolojik operasyon mangalayı yolluyor..milli eğitim'e el atıyor,üniversiteleri erasmus ile işgale yelteniyor,avrupa birliği havucunu burnumuzda tutuyor..imf ile terbiye planı uyguluyor,nato ile şekil vermeyi deniyor ama binlerce yıllık sağduyu amerika'nın 200-300 yıllık tarihi bunu anlayamıyor..!..''

- güncel meydan -

(bkz: ağzına sağlık)
    (kişisel olmayan ileti, 29.07.2009 18:10 ~ 18:12)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil