güneş dile geldiği takdirde ağzından dökülebilecek muhtemel cümlelerden birisidir.
google earthten sonra en çok tercih edilendir
(abece, 15.08.2006 23:56)
içkiyi biraz fazla kaçırınca rahatlıkla hissedilebilen bir duygu. bırak dünyayı dünyanın içindekiler de etrafında döner üstelik.
dünya benim etrafımda dönüyor, cümlesi götü kalkmışlığın ön planda tutulduğu ve hayat felsefem götüm havada, aklım tavada olsun diyen tiplerin yaşam standarlarıdır.bu tipler genelde, kendileri dışında herkesi hor gören, aslında kör gibi yaşayıp hayatı ebesinin doğurganlık organından gören tiplerdir.dünya bunların etrafında döner, bilmezler ki devran dönerse, o dünya yedi kıta g.te girer.
sarhoş insan söylemi.
fatma'nın, mahmut'un etrafında mı dönecek, benim etrafımda dönüyor tabi ki, ben var olduğum sürece dünya denen olgu var...
uzun zamandır durduğum için sahiplenebilceğim cümle.
kuzey kutbunda
namaz kılan
saadettin teksoy'un
rükuya varırken eriştiği 23derece 27dakika'lık eğimde bir an için zihninden geçen düşünce.
bir elimde cımbız bir elimde ayna, umurumda mı dünya ?
bir de böyle bişi vardı sanrım ama alakasız kaçtı sanırm.
onu geçtim de bende de var bu, sanki herşey benim için yaratılmış ve o düzene ben gelmişim gibi. sanki ben görmediğim zaman kediler yaşamıyo, sular akmıyo, sırf benim dışımda bir dünya var olsun diye diğer ülkelerde olaylar oluyo. böyle acaip bi duygu sanırm ama eminim ki dünya benim etrafımda dönüyo, aksini düşünemiyorum. hatta benim etrafımı geçtim benim için dönüyor. allah nasıl yaratmış, nasıl bir his vermiş içimize demek ki ilginç birşey.