belki ilginizi çeker
  1. · benzin vardı da biz mi içtik
  2. · insanlık tarihindeki en meşhur savunmalar
  3. · siyasetçilerin unutulmayan sözleri
  4. · 6 kasım 2007 liverpool beşiktaş maçı
  5. · demirel in chp ye oy vermesi
  6. · dünün sözü
  7. · ben bugün bunu derim yarın başka bi şey söylerim
  8. · izmir de mayolu kızın saldırıya uğraması
  9. · terk edildikten sonra söylenen ilk sözler
  10. · nabza göre şerbet vermek
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  2. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  3. · yaran diyaloglar
  4. · günün tek kelimelik özeti
  5. · kurban bayramı vahşeti
  6. · yılmaz özdil
  7. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  8. · ronaldinho lu nike reklamı
  9. · ankara

dün dündür bugün bugündür  

1. süleyman demirelin muhteşem söylemi.çok parametreli değişken politikanın felsefesi.
    (skuba, 21.11.2004 18:59)
  2. dün artık arkada kalmış,birçok keşke ve iyikilerle,önemli olan içindeki zamanı yaşamak...
    (schatten, 21.11.2004 19:47)
  3. demirel'i köşeye sıkştıran gazetecilerin aldıkları, siyaset tarihine bir şekilde geçmiş bir cevap. tabi ki tasvip etmiyorum ama süleyman demirel'in politik zekasına ve pişkin tavrına şapka çıkarıyorum
    (mavio, 21.11.2004 20:34 ~ 22.07.2006 18:06)
  4. politik bir zekanın değil fırdöndülüğün göstergesi olan demirel deyişi.
    (skuba, 21.11.2004 20:42)
  5. (bkz: pişkinlikte son nokta)
    (shemsipashapasaji, 21.11.2004 20:52)
  6. "dün dündür bugün bugün, yarın hep güzel bir kelimedir"
    vedat özdemiroğlu
    (libertar, 22.07.2006 01:25)
  7. türk siyasetinin içine düştüğü durum.insanın gülesi geliyor.
    (zogo, 27.07.2007 16:48)
  8. "dünle beraber gitti düne ait ne varsa, bugün yeni şeyler söylemek gerek ." mevlana celaleddin-i rumi
    (celibon, 09.11.2007 23:31)
  9. kendi ağzından dinleyelim:

- cumhurbaşkanı seçimi, 73'te, faruk gürler şangur şungur geldi. kılıçlar... biz düşünüyoruz, nasıl aşacağız bu durumu. semih sancar genelkurmay başkanı'ydı, bir yiğit adamdı. benim de tanıdığım bir adamdı, boyu bosu kadar güzel bir adamdı. semih sancar benimle görüşmek istemiş. tabii dedim memnuniyetle. ondan sonra nereye gidelim görüşelim, bizim mustafa özkan'ın evine. onun ahbabıydı o. orada bir viski içeriz. ben gelirim, görürüm oraya dedim. gittik görüştük. semih paşa dedi ki, "biz ordu olarak parlamentonun iradesine karışmayız, yani parlamento ne istiyorsa onu yapsın". "zaten biz de öyle yapacağız, merak etme sen paşa" dedim. ve ertesi günü asansörden iniyorum, tam kapıdan çıkıyorum bu haber sızmış. gazeteciler her tarafımı aldı, "semih sancar'la konuştunuz mu?" ben konuştum demedim, konuşmadım da demedim. dün dündür, bugün bugündür dedim. gidin işinize dedim.
    (wondrous, 12.02.2008 13:20)
  10. (bkz: o zaman muhalefettim şimdi iktidarım)
    (galliani, 12.02.2008 14:07)
  11. süleyman demireli'in unutulmaz,akıllara zarar tabu olmuş sözü.bugün farklı bir bakış açısı getirerek şunları söylemiştir;"bugün dünden daha iyidir. yarın bugünden de iyi olacaktır." kulağa daha kabul edilebilir geliyor.
    http://www.hurriyet.com.tr/...
    (barfbag, 08.08.2008 23:00)
  12. demirel'in 12 eylül belgeselindeki röportajına göre; genel kurmay başkanıyla görüşen süleyman demirel gazetecileri görünce bunu inkar etmiştir. fakat ertesi gün genelkurmay başkanı demirel'le görüştüğünü açıklayınca, demirel'e tekrar sormuşlardır, demirel de bu sefer görüştüklerini itiraf etmiştir. bir gazetecinin "ama dün görüşmedik dediniz" lafı üzerine de "dün dündür bugün bugündür" demiştir.
    (peace sells and i m buying, 25.10.2008 22:38 ~ 01.11.2008 12:10)
  13. sonuna kadar katıldığım önerme. dün dündür, bugün bugündür, karpuz karpuzdur, dokuz dokuzdur; sonuç olarak, x = x 'tir.

helal olsun be sana morrison süleyman, sen johann carl friedrich gauss ötesi bir matematikçisin!!!
    (kokoreçteki potansiyel bok, 20.05.2009 22:42 ~ 22:43)
  14. (bkz: benzin vardı da biz mi içtik)
    (onerule, 20.05.2009 22:44)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil