görseller
dükkanın önünü kapatan adam 

belki ilginizi çeker
  1. · bilmem
  2. · sıfatını sikeyim
  3. · kızların üşümesi
  4. · güzellik yarışması
  5. · 19 ekim
  6. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  7. · burger king in esra ceyda kardeşler açıklaması
gündem
  1. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  2. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  3. · ales
  4. · itü sözlük
  5. · aşk
  6. · dersim katliamı
  7. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  8. · din kültürü ve ahlak bilgisi
  9. · strange little girls

dükkanın önünü kapatan adam  

1. altıncı nesil yazar hoş gelmiş.
    (ahead full, 11.06.2009 10:20)
  2. ofis komşusu bu kişi. iyi biri. hobisi bilem var.

akvaryumda karides yetiştiriyor. bir de ot, mot bi'şiler.

"büyüdüklerinde karideslerin güvecini yapabilecek miyiz? yanına da otlardan salata yaparız. " dedim. "yok" dedi, "flora onlar. yenmez."

ben biliyorum olm bunun sonunu. üçüncü sınıf amerikan aksiyon filmleri gibi olacak. canavar filan çıkacak o akvaryumdan, sonra gelip hepimizi yiyecek.

müstakbel istanbul canavarına yataklık yapıyor ama olsun bugün doğumgünümü kutladı.

insan doğumgünü kutlanınca, başka bir seviniyor canım.
    (diabetik nöropati, 29.06.2009 14:32 ~ 14:33)
  3. uzun süredir özdeşleşdiğim rakam olan 3'ü 4 yapan yazar. sağolsun var olsun. işte şimdi ben de onu 3 yapıyorum birilerinin 3 olması gerekir zaten 3 aramızda hep buralarda olmalı. ayrıca 3'te kısa süre kalmasını temenni ettiğim filan falan.
    (kaç yazar, 10.07.2009 18:40)
  4. sözlük karşılama komitesi adına beni çok mutlu etmiş yazardır.
    sen de hoşgeldin nesildaş.
    (libitina, 15.07.2009 17:06)
  5. zarardır.
    (ahead full, 07.09.2009 17:03)
  6. (bkz: @4025543)

yukarıdaki girisinin hala neden silinmediğini çok merak ettiğim yazardır.
    (nokia şarzı, 05.10.2009 18:30)
  7. @4013175 nolu girisinde ki anlatım üslubuyla beni güldürürken memleketin halini unutturan yazar kişisi .

çok yaşa emi *
    (edepsiz koala, 14.10.2009 12:49)
  8. @4013175 nolu girisinde ki anlatım üslubuyla beni güldürürken düşündüren yazar kişisi.

çok yaşa ya da yaşama banane lan emi *
    (komiknickbulamadim, 14.10.2009 13:07)
  9. doğum günü insanı olduğunu belirten ve " ulan benim doğum günümü niye kutlamıyor " diye yakınan insan. kaç oldu bilinmez, ne yaşadı hiç bilinmez ama umarız bu yaş unutulmaz olur onun için, güzel geçer...
    (karyatid, 19.10.2009 13:57)
  10. doğum günü insanı * yeni yaşında her şey günlünce olsun diyorum. güzel bir yıl diliyorum kendisine..

haa unutmadan o da bir terazi burcu! * *
    (çikolata parçacıklı bol kremalı düşes, 19.10.2009 14:05)
  11. (bkz: @4060288)

doğum günüymüş geçende, umuyorum götverenlerle beraber kutlamamıştır, malum aktif olanları da var bunların.

bilmem bu adamın yazdığının aynısını bu başlık altına yazdı ve uçtu, bunda bi sıkıntı yok ama şunu bi düşünmek lazım milyonlarca kişiye götveren demek, sözlükte, bir kişiye götveren demekten daha hafifmiş gibi görülüyor, garip tabi.
    (alexander supertramp, 22.10.2009 21:22)
  12. ne güzel nicki var lan dediğim yazardır. hakkaten abi ne güzel nicki var lan. hani itüsözlük e bir daha gelsem bunu döver nickini alırım. çocukluğum geldi aklıma, bizi dükkanın önünden kovan bakkal amcalar...
    bu arada en çok ilgiyi de eşcinsellikle ilgili girileri toplamış. ama onun dışında gayet haşin eserleri de yok değil
    (final donemi sozluge takilan mal, 26.10.2009 18:03)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil